2777
2789
عنوان

سختی بچه شیر ب شیر

113 بازدید | 16 پست

خدایا شکرت بابت دخترام ولی اگه اجازه بدی یکم ناله کنم و غر بزنم 

باورتون میشه ی ظرف شستن عادی ۴یا ۵ساعت طول میکشه 

چون یا اولی جیش داره باید ببرمش 

یا دومی پوشکشو عوض کنم 

اولی رو غذاشو بدم دومی رو شیر بدم 

اولی یهو میاد و میگه خانوم اینا چندن ینی مغازه بازی شروع میشه و من مجبورم بازی کنم 

یا میاد و میگه بازی عمو زنجیر باف 

یا من بشم مهمونش اون برام چایی بریزه و من مجبورم دست از کار کشیدن بکشم 

ریخت و پاش های اولی رو جمع کنم و ی نفس راحت بمشم ک یهو ببینم ی جای دیگه خونه ریخت و پاش کرده 

تو همه چیزم صاحب نظره حتی موقع سیب زمینی پوست کندن باید اون سیب زمینی هارو بده دستم 

خلاصه ک همه ی این اتفاقا بین شستن چندتا دونه ظرفه 

و هی من باید دست خیسمو خشک کنم و از اونجایی ک بی ادبم با لباسم خشک میکنم 

یهو می بینی مجبورم چنددست لباس تو ی روز عوض کنم 

خلاصه ک خدایا شکرت بخاطر دوتا دخترام و خدایا شکرت بخاطر نعمت سلامتیم و خدایا شکرت بخاطر صبری ک بهم دادی

اشکال نداره بازم اگه غر داری بزن😁

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا حفظشون کنه ولی اینجوری رو روانت اثر میزاره، شبها وقتی بچه ها خوابن با شوهرت نیم ساعت وقت بزارین ...

هی خواهر دس ب دلم نزار 

دوماهه ارایشگاه نرفتم کم کم مردی شدم برا خودم با سیبیلام

خدا حفظشون کنه ولی اینجوری رو روانت اثر میزاره، شبها وقتی بچه ها خوابن با شوهرت نیم ساعت وقت بزارین ...

همین دیشب شوهرم میگفت واقعا مادربودن خیلی سخته 

وقتی می بینم تو اوج خستگی بازم بازم با دخترمون خوب حرف میزنی و ب حرفاش با دقت گوش میدی 

خدا شکر کن که سالمن خیلیا حسرت بچن خیلیا بچشون سالم نیست خدا خواسته خیلی بهتون حال بده که دو تا دختر کوچولو نصیبتون کرده پیامبر هم اولادش شده دختر

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 

عزیزم منم دو تا از بچه هام پشت سر هم بودن فاصله شون یک سال و نه ماه بود ولی الان والا نمیدونم اون دوران چطور تموم شد ولی الان که کوچیکه دو ساله و سه ماهشه کلا فقط میریزن و میپاشن الان دیگه میسازن با هم درگیرن 

من پسرم ۱۸ ماهشه ولی خیلی شیطونه گاهی چندتا دونه ظرف ساعتها میشه بشورم

ب قول شما موقع غذا پختنم ک اصلا دوست نداره من آشپزخونه باشم حرفم نمیزنه بفهمم چی میخواد

باز ب اوردن  ی بچه دیگه فک میکنم گاهی

اما امسال نه