2777
2789
عنوان

خدا خیرتون بده کمکم کنید😥

528 بازدید | 83 پست

سلام خانوومای با تجربه میشه برام چند تا غذای ملین و مسهل بگین دیگه واقعا نمیدونم چیکار کنم برا دخترم دو ساله ام میخوام هرکاری میکنم ببخشید پی پی نمیکنه و باعث میشه یبوست بگیره هرکاری ام بگین انجام دادم خیلی دکتر بردم هرجور دارویی میدم اونم خیلی کم جواب میده این بارم دکتر شیاف بیزاکودیل نوشته دو بار استفاده کردم تو اون دو بار رفته ولی با درد وحشتناکی یه ساعت درد و تحمل میکنه بعد پی پی میکنه همون لحظه هم خوابش میبره😔 دکتر معاینه هم کرده ولی نمیدونم دلیل نرفتنش چیه😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هویچ انجیر خاکشیر پودر گل محمدی و... البته سعی کن تند تند این مواد رو عوض کنی چون بعد یه مدت روده عادت میکنه و دیگه جواب نمیده

💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛

خودتون و دخترتون شیرکاکائو و مشتقات کاکائو نخورین ، خاکشیر با آب سرد برای یبوسته ، هویج پخته خوبه، فصل ملون و طالبیه خوبه ، نان سبوس دار ، کته سبوس دار

گرمسلمان!گرمسیحی!گریهود!آدمی باشید،مذهب هرچه بود!♌️

اب انجیر  طبیعیه یعنی انجیر خشک بزارید بخیسه آبش و خودش رو.بدین بخورید عالیه

اگ لبو هم پیدا کنی خیلی خوبه و لواشک و اینجور ترشیجاتم شکم رو روون میکنه

هم مامانم هم ماما ولی مامان بودن جذاب تره😚😍😍😍😍
به خدا درمانده شدم تو رو خدا دعاش کنین خوب شه چند ماهیه خواب و خوراک ندارم فقط غصه میخورم😖

عزیزم انجیر بگیر و بزار یه شب تا صبح خیس بخوره بعد بده بهش بخوره

یا الور خورشتی بهش بده بخوره

یا عزیزم براش شربت خاکشیر درست کن بخوره

یا عزیزم بهش سیب درختی و کیوی بده بخوره 

ماماهستم خوشحال میشم سوالی داشتید بپرسید😊😍❤🙇