حنا_خانوم مدیر عضویت: 1395/08/06 تعداد پست: 3190 عنوان نظرسنجی اسم پسر 😍 | مشاهده متن کامل بحث + 2234 بازدید | 51 پست سلام دوستای گلم . دنبال اسمی هستم با معنی ، ساده ، تلفظ راحت ، ریشه مذهبی داشته باشه و ترکیبی نباشه .اگه از اینا خوب بود انتخاب کنین اگه اسم دیگه ای با این شرایط میدونین ممنون میشم بگین . تعداد رای : 44 نظرسنجی ممنون میشم نظرتونو بگین . متین 8 18% عطا 5 11% محمد 18 40% امین 13 29% ☀☀☀ "تو" صبح باش ...! من تمام شب های تاریخ را تاب می آورم ...! 1398/01/30 | 23:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حنا_خانوم مدیر استارتر عضویت: 1395/08/06 تعداد پست: 3190 هر جور خودت میدونی ولی علی بینظیره همیشه قشنگ و خوشمعنیه تلفظش هم خوبه درسته حق باشماست . ☀☀☀ "تو" صبح باش ...! من تمام شب های تاریخ را تاب می آورم ...!
حنا_خانوم مدیر استارتر عضویت: 1395/08/06 تعداد پست: 3190 نوحا یونا معنی نوحا چیه ؟ ☀☀☀ "تو" صبح باش ...! من تمام شب های تاریخ را تاب می آورم ...!
noah عضویت: 1398/01/22 تعداد پست: 598 علی خیلی زیباست ولی خیلی زیاد هست خب البته برای خیلیها مهم نیست ولی شاید برای خود بچه مهم باشه بعدها .محمد هم زیاد هست.بهرحال هر کس یه جور فکر میکنه بهشت زیر پای مادران عاطفی ست...
بهاربارانیbbbb عضویت: 1397/09/25 تعداد پست: 7968 درسته حق باشماست . پدرشوهرت رو علی صدا میزنن زیاد؟ تازه بزنن هم بنظرم مهم نیساگه نوه اوله دیگه از این به بعد همه به اون میگن باباجو😂 خدایا من چشمامو میبندم🙈تو هفته هامو ببر بالا😘😘😘😘
حنا_خانوم مدیر استارتر عضویت: 1395/08/06 تعداد پست: 3190 پدرشوهرت رو علی صدا میزنن زیاد؟ تازه بزنن هم بنظرم مهم نیس اگه نوه اوله دیگه از این به بعد ه ... 😁😁😊 بله علی صداش میزنن . نوه اوله از هر دو طرف ☀☀☀ "تو" صبح باش ...! من تمام شب های تاریخ را تاب می آورم ...!
بهاربارانیbbbb عضویت: 1397/09/25 تعداد پست: 7968 معنی نوحا چیه ؟ فکر کنم معنیش میشه ای نوح😁 خدایا من چشمامو میبندم🙈تو هفته هامو ببر بالا😘😘😘😘
noah عضویت: 1398/01/22 تعداد پست: 598 نوحا یه اسم بین المللی هست. اسم نوح نبی. یه اسمی که ریشه عبری داره مثل خیلی از اسما مثل مریم.سینا.بنیامین و .... مثل بنیامین که تو دنیا میگن بنجامین.اونها هم به نوح میگن نوحا.که ح خونده نمیشه و نوا تلفظ میشه. اسم پسر من هم نوح هست.وقتی قران و باز کردم سوره نوح اومد و اسمش شد نوحا. بهشت زیر پای مادران عاطفی ست...
noah عضویت: 1398/01/22 تعداد پست: 598 فکر کنم معنیش میشه ای نوح😁 شما سواد نداری اظهار نظر نکن بهشت زیر پای مادران عاطفی ست...
حنا_خانوم مدیر استارتر عضویت: 1395/08/06 تعداد پست: 3190 نوحا یه اسم بین المللی هست. اسم نوح نبی. یه اسمی که ریشه عبری داره مثل خیلی از اسما مثل مریم.سینا.بن ... ممنون از راهنماییت . جالبه نمیدونستم اسم قشنگیه . ☀☀☀ "تو" صبح باش ...! من تمام شب های تاریخ را تاب می آورم ...!
noah عضویت: 1398/01/22 تعداد پست: 598 واقعا متاسفم. شما اسم علی و محمد هم مسخره میکنین که اسم پیامبر و مسخره میکنی بهشت زیر پای مادران عاطفی ست...
بهاربارانیbbbb عضویت: 1397/09/25 تعداد پست: 7968 شما سواد نداری اظهار نظر نکن سواد نداشتن بهتر از ادب نداشتنهجنبه نداشتن که بد از بدتره... خدایا من چشمامو میبندم🙈تو هفته هامو ببر بالا😘😘😘😘
حنا_خانوم مدیر استارتر عضویت: 1395/08/06 تعداد پست: 3190 واقعا متاسفم. شما اسم علی و محمد هم مسخره میکنین که اسم پیامبر و مسخره میکنی عزیزم ناراحت نشو . دوستمون شوخی کرد منظوری نداشت . ☀☀☀ "تو" صبح باش ...! من تمام شب های تاریخ را تاب می آورم ...!
noah عضویت: 1398/01/22 تعداد پست: 598 ممنون از راهنماییت . جالبه نمیدونستم اسم قشنگیه . عزیزمی بهشت زیر پای مادران عاطفی ست...
noah عضویت: 1398/01/22 تعداد پست: 598 عزیزم ناراحت نشو . دوستمون شوخی کرد منظوری نداشت . خب اخه معمولا شیعه ها اسم پیامبرو ممکنه مسخره کنن ولی اسم امام رو هرگز.مثلا دایی من که خیلی هم مثلا مذهبی هست .اونروز نیگفت فلانی اسم بچشو گذاشته پونز عه ببخشید یونس... خب زشته دیگه تو اسم اما حسینت رو هم مسخره میکنی؟ بهشت زیر پای مادران عاطفی ست...
noah عضویت: 1398/01/22 تعداد پست: 598 سواد نداشتن بهتر از ادب نداشتنه جنبه نداشتن که بد از بدتره... من بی ادبی نکردم عزیز. معذرت میخوام .بووس شاید من چون اسم پسرم نوحاست یه دفعه اذیت شدم بهشت زیر پای مادران عاطفی ست...