2777
2789
عنوان

خانومای باردار بیاید😢

111 بازدید | 16 پست

هشت هفته و یک روزمه زیر دلم مث درد پریودی بینهایت تیر میکشه.خطرناکه؟خیلی میترسم دارم سکته میکنم.کسی تجربه ای داره

لطفا برام۵تا صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

منم تا هفته ی ده داشتم. سونو رفتی تا حالا؟ 

تیکر تولد معجزه ی شیرین زندگی من که خدا بعد هفت سال بهم داده😍 اگه میشه با دلای پاکتون برا عاقبت بخیری پسرم صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاییم❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لک ک نداری؟؟ برو دکتر حتما درد شدید خوب نیس

ن هیچ لکی ندارم.اومدم روستا خونه مادربزرگم.مرد هم نداریم تا شهر با ماشین نیم ساعت راهه.انقد استرسشو داشتم ک نکنه چیزیم شه ک اینجوری شد😭

منم تا هفته ی ده داشتم. سونو رفتی تا حالا؟ 

اره رفتم همه چی خوب و عالی بوده توی ۶هفتگی و ۴روز رفتم

دختر تو نشستی تو ماشین تا روستا؟چقدر تو راه بودی؟

۴ساعت😔خیر سرم اومو هوای تازه استشمام کنم بخودم برسم

عزیزم اینا علایم خوبیه یعنی جنین در حال رشده  درد حاملگی هم دقیقا مثل پریودیه یعنی هر ثانیه می ...

واقعا؟؟؟وای اصلا انگار اب یخ ریختی رو اتیش.درحال سکته بودم

اره رفتم همه چی خوب و عالی بوده توی ۶هفتگی و ۴روز رفتم

پس طبیعیه منم داشتم همش میگفتم الان پریود میشم 😁

تیکر تولد معجزه ی شیرین زندگی من که خدا بعد هفت سال بهم داده😍 اگه میشه با دلای پاکتون برا عاقبت بخیری پسرم صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاییم❤
واقعا؟؟؟وای اصلا انگار اب یخ ریختی رو اتیش.درحال سکته بودم

کلا اولاش همین جوریه یکم که تو ماشین بشینی یا یکم پیاده جایی بری دردت بیشتر میشه . من خودم اینجور بود با استرس میرفتم دکتر دکترم بم میگفت اگه این دردا و تیر کشیدنا رو نداشته باشی باید استرس بگیری الان هفته 13 هستم هنوزم گاهی تیر میکشه ولی دیگه خیالم راحت یعنی هستش  

کلا اولاش همین جوریه یکم که تو ماشین بشینی یا یکم پیاده جایی بری دردت بیشتر میشه . من خودم اینجور بو ...

وای مرسی ک اومدید تو تاپیک گفتم دیگ کارم تمومه😥😥

ینی خیالم راحت باشه؟خداخیرتون بده

آره عزیزم الکی استرس به خودت نده