2777
2789
عنوان

لطفا راهنماییم کنید

346 بازدید | 5 پست
بچه ها سلام من ماه سوم اقدام هستم. pco هستم و با قرص پری میشم این ماه قرص کلومیفن و متفورمین خوردم هنوزم متفورمین رو ادامه میدم روز 11 سیکل سونو وازینال داشتم که اندازه فولیکولم 8 بود. دکتر بهم 3 تا آمپول HMG داد زدم روز 16 دوباره سونو وازینال که اندازه فولیکولم به 15 رسیده بود. از اون موقع یک شب در میون اقدام دارم. میخواستم بدونم آیا کسی با این آمپول باردار شده؟ به نظرتون فولیکولم تونسته بزرگتر بشه ؟ یعنی من این ماه میتونم مامان بشم؟؟؟؟؟؟؟؟
خدايا به خاطر وجود خانوادم و همسرم و پسرم هزاران بار شكر💖💖💖
فولیکول اندازه 15 هنوز کوچیکه

حداقل باید 20 تا 22 باشه

ولی ناامید نباش منم pco بودم البته پری میشدم بدون قرص

ولی کلومیفن و متفورمین مصرف کردم و باردار شدم

منم اندازه فولیکول هام خیلی کوچیک بود
****عمیق ترین درد در زندگی مردن نیست ،
بلکه پنهان کردن قلبی است که به اسفناک ترین حالت شکسته شده*** .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون نازنین جون حتما خیری توش هست که تا حالا نشده. من 3 ماهه که رفتم دکتر و اقدامم با قرص بوده اما 4 سال هست که ازدواج کردم و هیچوقتم جلوگیری نداشتم اما باردار نشدم :(
خدايا به خاطر وجود خانوادم و همسرم و پسرم هزاران بار شكر💖💖💖