2777
2789
عنوان

شفای پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1339 بازدید | 82 پست
انشالله هرچه زودتترخوب بشه،میشه علائماشو بگی گلم اگرم نگفتی فداسرت😊😘😘😘براش ۵تاصلوات فرستادم

ممنونم عزیزم اولین علائمش تاخیر حرکتی بود

واسه شفای پسر اوتیسمی من یه صلوات مهمونم کنید
سلام عزیزم گلم من سزارین شدم اما منو دیر سزارین کردن چون اصرار به زایمان طبیعی داشتن بچه انقد تو ش ...

ای جان😢😢😢خدا لعنتشون کنه.کاش ازشون شکایت میکردی😠😠😠

پسره من دنیای منه نفس مامان دوستت دارم💕🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجاست؟

مترو ایستگاه ملت پیاده میشی همون خیابان اکباتان رو میری میرسی کوچه نفیسی..ته کوچه یه جای معروفیه خونه ای هست به اسم خانه ابولفضلی..روزهای پنجشنبه ساعت دو و نیم تا شش عروب اونجا بازه سفره حصرت ابولفضل میندازن...من خودم دیروز اونجا بودم میگن ردخور نداره بری اونجا و دعا کنی

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
ای جان😢😢😢خدا لعنتشون کنه.کاش ازشون شکایت میکردی😠😠😠

شکایت نکردیم اما اگه هم شکایت میکردیم بی فایده بود

خیلیها شکایت کردن و چیزی دستگیرشون نشده😔😔

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
بعضیا  زبونشون عین ماره برای شفای پسرت قران بخون صلوات بفرست روزی ۵۰۰بار تا ۲۰روز بدون شک شفا م ...

خیلی صلوات میفرستم ولی به نیت شفای پسرم حتما اینکارو میکنم خدا از دهنت بشنوه

باور نمیکنی به خاطر پسرم نوع تربیت ومادر بودنم زیر سوال رفته😥😥😥😥

شکایت نکردیم اما اگه هم شکایت میکردیم بی فایده بود خیلیها شکایت کردن و چیزی دستگیرشون نشده😔😔

خدا لعنتشون کنه😠😠😠

بخاطر ندانم کاری اونا تو وگل پسرت باید عذاب بکشید😭😭😭

پسره من دنیای منه نفس مامان دوستت دارم💕🥰
مرسی ان شاءالله میرم دعات میکنم🌹

فدات شم عزیزم..حاجت روا بشی

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
اگه دوس داری یه جایی رو معرفی میکنم بهش میگن خانه ابولفضلی..برو اونجا از ته دلت از حضرت ابولفضل شفای ...

آره عزیزم حتما ادرسشو میگی😍😍😘😘😘

خدا لعنتشون کنه😠😠😠 بخاطر ندانم کاری اونا تو وگل پسرت باید عذاب بکشید😭😭😭

😔😔😔

شکایتشون رو به خدا میکنم همیشه 

چرا بی فایده باشه؟اگه پیگیر بودید قطعا نتیجه میداد

تو شهرمون  چندنفر  شکایت کردن اما فایده ای نداشته