فدات شم برا یکی از دوستان کامل نوشتم نگاه کن...ایستگاه مترو ملت خیابان اکباتان کوچه نفیسی ته کوچه خونه ای به نام خونه ابولفضلی..پنجشنبه ها ساعت دو و نیم تا ۶.فقط یادت نره چادر رنگی ببری
و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
اقای رستم ابادی سمت هفت حوض هست کلینیکشون.ببین من با چشم خودم دیدم که حتی بچه های که دان بودن رو هم راه انداختن.بدون شک بچت خوب میشه.منم دعا کن🌹🌹 این شماره کلینیکشونه 02177190315
خیلی صلوات میفرستم ولی به نیت شفای پسرم حتما اینکارو میکنم خدا از دهنت بشنوه باور نمیکنی به خاطر پس ...
درکت می کنم گلم اطرافیان زخم زبونن فقط خیرات بد تو اینترنت قران مخصوص شفا هست بخون امیدوارم بیای بهم بگی پسرت خوب شد حالش دو نفر قهر بودن ۱سال یکیشون راضی به اشتی کردن نبود تا اینکه این دعا رو خوندم روز دوم راضی شد اشتی کردن تا ۲۰روز این دعا رو بخون
حتما برو...به خدا چندین نفر رو شنیدم همونجا شفا گرفتن...اون خونه وقف حضرت ابولفضله ۱۳۰ سال قدمت داره...تو اون خونه پسری رو حضرت ابولفضل شفا داده و مادرش اون خونه رو وقف کرده
و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت