2777
2789
عنوان

شوهرم پول بهم نمیده😞😞چکارکنم

296 بازدید | 26 پست

خانما این مشکل خواهرمه گفت ک از نی نی سایتا بپرسم   شوهرش مدتیه بهش نمیده پول ب خودش   فقط پول خرجی میده  ک خووهرم میگه ازاون براخودم ورنمیدارم چون پول خرجیه گناه داره  ازش وزدارم براخودم       قبلا بهش پول میداد برا خودش اجیمم براخودش ورمیداشت بشم نمیگف ک چقدداره ولی الان مدتیه نمیده   چکارکنه بده بنطرتون 

فکر میکنی بدبختی ؟  اینو بخون <<هرکس لایقِ شرایطی ست که تلاش به تغییرش نمیکند>>           اینو باور کردم و دیگه خودمو بدبخت خطاب نکردم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نمی ده ؟ دعوا کردن ؟ پدر منم چند وقته به مادرم پول نمی ده تازه خرجی دست خودشه ببین مادر من چقدر حرص می خوره اه از این جور مردها . خواهرت می تونه کار کنه ؟

با خدا باش و پادشاهی کن
خواهرتم ...ن د ه

😂😂😂😂

فکر میکنی بدبختی ؟  اینو بخون <<هرکس لایقِ شرایطی ست که تلاش به تغییرش نمیکند>>           اینو باور کردم و دیگه خودمو بدبخت خطاب نکردم 

از پول ماهانه مقداریشو برداره پس انداز کنه اصلا هم گناه نداره زن حق نفقه داره 

امیدوارم امسال سال برآورده شدن آرزوهای قشنگتون باشه.😍من به خواسته هام میرسم 🙏❤آمییییین
از خرجی برداره  حلاله حلاله

میگم بهش از خرجی وزدار میگه وزمیدارم ولی هرچی ورمیدارم یااداشت میکنم ک بعدا بزارم توش   گناه نباشه       میگه میخام ب خودم بده       شوهرش فرهنگیه    همش میگه میدم جا قسط و وام  وای اجیمم وام گزاشته الان نمیدونه پولشو چکاکنه    اونوقت ب دخترش داده   ب اجیم نداده

از پول ماهانه مقداریشو برداره پس انداز کنه اصلا هم گناه نداره زن حق نفقه داره 

بهش میگم  میگه نفقه رو نمیدونم باید بش بگی بده  نه ک خودت یواشکی ورداری  ی هنجین چی گفتم  یادم نی    اصلا ازانین لحاطا قبول نمیکنخ   ی راهی بگین ک شوهرش بش بده

خوب بگه پول بده 

میگه ندارم    

نگو پول نمیده . پول میده خواهرت باید مدیریت کنه و اضافه موند برداره اکثرآ اینجورین . پدر من هم خرجی ...

اخه خرجی هم کم میده   همش میگه ندارم   اوتوقت مجبور شه میره براخودش شامپوهای خوب میخره