2777
2789
عنوان

خانم ها زندگی بدونه عشق کسی داشته مثل من

| مشاهده متن کامل بحث + 1068 بازدید | 96 پست
برام مهم نیس. چون کس دیگه رو هم بگیره اونم مثل من تنها میشه. شوهرم مرد خوب و وفادار و دست و دل بازیه ...

کاش شوهر منم بجا اینکه منو حرص بده مثل پدر رغتار میکرد حتما برو مشاوره حتما

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃
نه میره رفیق بازی زن بازی چندشب پیش داداشم با یه زنی دیده بودش

اوه پس حتما درخواست طلاق بده یا جدا میشی یا میترسه و خودشو جمع میکنه ازش مدرک به دست بیار بتونی مهریتو بگیری دوتا سکه بده حالش جا میاد به غلط کردن میوفته با سکوتت گستاخ ترش میکنی

❤تا خدا بنده نواز است     به خلقش چه نیاز......❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش شوهر منم بجا اینکه منو حرص بده مثل پدر رغتار میکرد حتما برو مشاوره حتما

خب اگه دوس داری پدر رو سرت باشه برگرد خونه پدرت دیگه. نازتم میکشن. در اون صورت آدم شوهر میخواد چیکار

شما با عشق ازدواج کردین یا معمولی  من پسرخالم بااجبار با دختر عموش ازدواج کرد پسر هم داشت بعدا ...

۹سال منو میخواست من راضی نمیشدم آخرش با وعدع وعیده دروغین راضیم کرد از خودشم سرم حالا نمیدونم چرا اینجوری میکنه

۹سال منو میخواست من راضی نمیشدم آخرش با وعدع وعیده دروغین راضیم کرد از خودشم سرم حالا نمیدونم چرا ای ...

نا جالا منطقی بدون دعوا حرف زوین سر این موضوع و اعلام نارصایتی کردی؟میگی خیانت میکنه شاید از لحاط جنسی تامین نشده توشط شما درسته؟؟

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
مگه هر کسی که از آدم دو سه سال بزرگتر باشه لزوما میره خیانت میکنه؟ باید آدم تو اون شرایط باشه که درک ...

امیدوارم روزای بهتری در آینده داشته باشی

وقتی رفتی شهر خالی شد ، مگر تو چند نفر بودی سردار   
با اینکه مرد خوبیه و دلم نمیاد اینو بگم ولی کلاسش بخوره تو سرش. ده بار باید بهش بگم تا بره ریششو بزن ...

عزیزم اینو نمیگم که دلداریت بدم، من ۳۲ سالمه شوهرم ۵۰. بخاطر یه زن همسن من که کارگرشه از همسرش بعد ۱۷ سال با دوتا بچه جداشد. من بعد ازدواج فهمیدم دلیل طلاقش چی بوده. در ظاهر به خودش میرسه موهاشو رنگ میکنه، به نظر همه باکلاس میاد ولی چه فایده این کارو میکنه که سر کار جلوی اون هرزه خودشو جوون نشون بده. خودشو کشت تا من راضی به ازدواج شم الان میدونم همچنان با اون هرزه در ارتباطه. حالا ما که الان رابطمون افتضاحه من همش خودخوری میکنم که چطور انقدر روحیه داره که به خودش برسه. یه کم بیشتر به خوبیای همسرت فکر کن عزیزم

با اینکه مرد خوبیه و دلم نمیاد اینو بگم ولی کلاسش بخوره تو سرش. ده بار باید بهش بگم تا بره ریششو بزن ...

ای وای 😳

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
عزیزم اینو نمیگم که دلداریت بدم، من ۳۲ سالمه شوهرم ۵۰. بخاطر یه زن همسن من که کارگرشه از همسرش بعد ۱ ...

اوه. چرا با این اختلاف سنی باهاش ازدواج کردی؟ و چرا با این اوصاف باهاش میمونی؟

اوه. چرا با این اختلاف سنی باهاش ازدواج کردی؟ و چرا با این اوصاف باهاش میمونی؟

یه جوری رفتار میکرد باهام که کلا فکر میکردم تا آخر عمرم مرد ازین عاشقتر پیدا نمیکنم. الانم خانوادم قبولم نمیکنن جدا شم هیچ مدرکی ازش ندارم خیلی محتاط شده زنیکه هم از خداشه لو بره منم مثل اولیه جداشم ولی در ظاهر باهاش همکاری میکنه و هماهنگه که از دستش نده. خودش و خونوادش رو از فلاکت و گشنگی کشیده بیرون با پولای همسر من. دنبال ردیف کردن مقدمات جدایی ام جوری که کمتر ضرر کنم

نا جالا منطقی بدون دعوا حرف زوین سر این موضوع و اعلام نارصایتی کردی؟میگی خیانت میکنه شاید از لحاط جن ...

آره همیشه میزنه زیرش میگه اشتباه میکنی ولی من همه جوره پیاماشو دیدم از نظره جنس ام خیلی بهش توجه حتی چندین بار پس زده از دورانه نامزدی همینجور بود تو نامزدی ام فهمیدم نذاشت طلاق بگیرم

امثال شماها زندگی مردمو نابود می کنینا من خودم جدا شدم زندگیم نابود شد با ی بچه اقامونم ازدواج کرد و ...

اولامن طرف حرفم استارتربودچون شرایطش روگفته بود من اومدم توزندگی تودخالت کردم؟لابدیه چیزی بوده که طلاق گرفتی وپای بقیه نزاروالکی اقامون اقامون راه ننداز.صلاح مملکت خیش خسروان دانندتوخودت تاراضی نباشی هیچ بنی بشری مجبورت به طلاق نکرده.بعدش من فکرنمیکنم زندگی بامردهرزه خوب باشه