2777
2789
عنوان

خانم ها زندگی بدونه عشق کسی داشته مثل من

| مشاهده متن کامل بحث + 1068 بازدید | 96 پست
آفررررررين👏🏻👏🏻👏🏻

چیو افرین من روحرفم هستم هنوز کسی رو مسخره نمیکنم ولی تجربه اینو میگه 

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
منم تو سن 16ازدواج کردم...هشت سال تفاوت سنی داریم.یکی از فامیلامون تازه ازدواج کرده 15سال تفاوت سنی ...

مگه هر کسی که از آدم دو سه سال بزرگتر باشه لزوما میره خیانت میکنه؟ باید آدم تو اون شرایط باشه که درک کنه چه حسی دارم. شوهرم منو میپرسته از بس دوسم داره ولی وقتی من همش حس میکنم دختر مجردی هستم که حق ازدواج ندارم چه فایده داره؟ وقتی هرجا میرم تنها هستم صب تا شب تنهام چه فایده ای داره؟ وقتی بیرون میرم زنو شوهرا رو میبینم که باهم خوش هستن و باهم میرن کوه و پیاده روی و خرید من حسرت دارم. دیگه چه فرقی میکنه شوهرم وفادار باشه یا خیانتکار وقتی اصلا حضور نداره. وقتی حوصله چیزی رو نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندبار گفتم بهشون میگن پسرمون خوش باشه خدا ازشون نگذره

خدا از شون‌نگدره چرا توپو تشری نمیکنن حداقل باش حر۴ بزنن به فامیلی کسی بگو باش حرف بزنه یا با طلاق بترسونش ببین چی میگه

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
خدا از شون‌نگدره چرا توپو تشری نمیکنن حداقل باش حر۴ بزنن به فامیلی کسی بگو باش حرف بزنه یا با طلاق ب ...

برای طلاق نمیترسه حس میکنم اذیت میکنم اذیت میکنه مهریمو ببخشم برم

فاز اينايي كه ميگن زندگيت و درست كن لابد تو كاري كرده به اينجا رسيده چيه واقعا ؟ مگه يه طرفه ست يا تنهايي تو رابطه است كه بشه درستش كرد وقتي يه طرف همكاري نكنه يا نخواد يا رفتاراي بدش رو نزاره كنار درجا زدنه بيخوده 

پس همسرش چي ؟ اون چرا نخواسته اين زندگيو درست كنه 

اِي بابا

من بهـترينِ خودمم ❤️
عادت كرده عصباني ببينتت اگر رو پول و خرج كردن حساس نيس تو هم تا ميتوني خرج كن،با پسرت خوش بگذرون،ي ...

همه چي پول خوشگذروني تنها ني ،من هر وقت هرچقدر بخوام ميگيرم هرجام بخوام برم ميتونم مشكلي نداره ولي خودم خيلي احساسي ام و شوهرم خشك اين موضوع همش اختلاف بينمونه شايدم من فقط اينجوريم و دوس دارم بهم توجه كنه محبت كنه نگرانم باشه بفكرم باشه اگه گردش و تفريحه مردم كنارم باشه وقتي تنها ميرم بيرون گريم ميگيره 

بعضی مردا تواین سن باکلاس هستن زود تصمیم به طلاق نگیر بهش بگو خواسته هاتو خودشو درست کنه 

با اینکه مرد خوبیه و دلم نمیاد اینو بگم ولی کلاسش بخوره تو سرش. ده بار باید بهش بگم تا بره ریششو بزنه. شلخته لباس میپوشه و مواشم شونه نمیکنه. چه کلاسی

مگه هر کسی که از آدم دو سه سال بزرگتر باشه لزوما میره خیانت میکنه؟ باید آدم تو اون شرایط باشه که درک ...

اختلاف سنی زیاد خیلی بده مادر پدر من خیلی خ بن باهم ولی مامانم همیشه تنهاست هر جا بخواد بره بازار بره عروسی ب ه مهمونی بره همیشخ باید پسراش ببرنش بابام هیچوقت عمراعش نیست مامانم ادم سرزنده و باحال اهل تفریح ولی پدرم نه الانم چندین ساله همیشه براش غذای پرهیزی درست کنه ولی همو خیلی دوس دارن بچه هو تا جاییکه امکان داره زندگیتونو حفط کنید بهخاطر دلایل عیر منطقی طلاق نگسرید که بعدا حسرت نخورید

مگه هر کسی که از آدم دو سه سال بزرگتر باشه لزوما میره خیانت میکنه؟ باید آدم تو اون شرایط باشه که درک ...

عززیزمن اون قبلا بود همه خوش بودن

الان خدا بیامرزه،همه مشکل خودشونو دارن

فردا بچت نمیگه دستت دردنکنه بچه اوردی از باباش جداش کردی،محکوم میشی ب خودخواهی

الان خیلیا معطلن تو بلند شی سرجات بشینن روهوا شوهرتو میخوان ازخداشونه

بعد اونموقع حسرت داشتن شوهرت دیوونت میکنه،اینکه فک کنی کس دیگرو بغل میکنه

همین الان بهش فکر کن

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍
الان راضی هستی از ازدواج دومت؟

نه انقدر اذیت شدم تا چندسال شگر و شوق دارن من تو 19 جداشدم تو 21 ازدواج اینم 23 چندساله اول بخاطر بچگیش دق کردم حالام 34 شوقی دیگه نیست ارامشم نیست نکن اینکارو پسرا تا 25 شوق دارن با این وضعیت اینم ندارن

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃
عززیزمن اون قبلا بود همه خوش بودن الان خدا بیامرزه،همه مشکل خودشونو دارن فردا بچت نمیگه دستت در ...

برام مهم نیس. چون کس دیگه رو هم بگیره اونم مثل من تنها میشه. شوهرم مرد خوب و وفادار و دست و دل بازیه ولی رفتارش با آدم مثل رفتار پدره. یه جوریه رفتارش که اگه ده تا زن دیگه هم بگیره من مشکلی ندارم چون با همشون مثل پدر رفتار میکنه

برای طلاق نمیترسه حس میکنم اذیت میکنم اذیت میکنه مهریمو ببخشم برم

شما با عشق ازدواج کردین یا معمولی 

من پسرخالم بااجبار با دختر عموش ازدواج کرد پسر هم داشت بعدا بعد ده دوازده سال از ازدواج که البته به اصافه شیش سالم عقد شون جدا شدن پسرخالم نخواستش رفت با یه زنه زشت ازدواج کرد ولی میخواد زنه رو الانم تقریبا همه حتی پدر مادر پسره دلخور و قهرن باش الانم یه دختر از جدیده داره و کاری هم به پسر خودش نداره زن اولم بعد کلی بیمادی اعصاب ک ناراحتی الان ازدواج کرده 

پسدخالم اصلا به زن اولش محل نمیزاشت باش جایی نمیدفت کاری به کارش نداشت انگار وجود نداره