2777
2789
عنوان

مربوط به زیبایی موها

192 بازدید | 24 پست

خوشملا.من برا عروسی خواهرم دکلره کردم جلو چتریمو و قرمز فشن زدم الان رنگش افتاده و زرد شده.میخوام رنگ کنم.شوهرم زیتونی دوست داره.میخوام بدونم کلا برا رنگ زیتونی مو باید دکلره باشه؟به نظرتون قشنگ میشه رنگش؟؟؟کسی امتحان کرده؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر دودی بزنم.بعدش هر رنگی که بزنم روش میوفته درسته؟؟؟؟؟؟؟؟

راستش نمیدونم تاحالا موهامو رنگ نکردم از رنگ میترسم فقطم دلم میخاد دودی کنم

احتما برم تو موهام دودی دربیارم مثل این عکس

دعا کنید زندگیمون خوب شه😔
راستش نمیدونم تاحالا موهامو رنگ نکردم از رنگ میترسم فقطم دلم میخاد دودی کنم احتما برم تو موهام دودی ...

هایلایت کنی عالیههههه.

ولی من همسرم دوس نداره موهامو رنگ کنم.به زور گذاشت جلو رو رنگ کنم دیگه الان تا موهام رشد کنه میخوام انواع رنگ رو امتحان کنم

خیر

اگه دودی 9 و زیتونی 9 رو قاطی کنی یه رنگ زیتونی خوشرنگ بهت میده که تقریبا روشن هست فقط روی مو طبیعی 

اگه از قبل دکلره داره که شماره 7 بزن روش

اگه رنگ دیگه روی موهات مثل مشکی یا قرمز که هیچی دیگه قبلش باید ریمو کنی

خیر  اگه دودی 9 و زیتونی 9 رو قاطی کنی یه رنگ زیتونی خوشرنگ بهت میده که تقریبا روشن هست فقط رو ...

عزیزم الان من موهام دکلره اس.رنگ فشن فانتزی یه ماهه زده بود ریمو شد.الان بین دودی و زیتونی موندم به نظرت اگر دودی بزنم بعد زیتونی بزنم روش زیتونی به مروزر زمان میوفته و دودی میمونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟