2777
2789

چه تدابیری به کار می برید؟ یکی از اعضای خانواده من خودشیفته پنهانه covert narcissist. دیگه صبرم داره لبریز میشه. 

چ علائمی داره؟😂

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من در مقابل آدم‌های خودشیفته بهترین کار اینه که به خواسته‌هاشون توجه نکنی وقتی دارن از خودشون تعریف می‌کنند خیلی دقیق و با دقت به تعریف‌هاشون گوش نکنی و سعی کنی کنارش نشینی 

بستگی داره بخوای آتیشش بزنی یا اصلاحش کنی 

خودشیفته ها ۸ دسته هستن 

اگر ازش بدم بیاد بهش بی اعتنایی میکنم و تعریف نمیکنم ازش به حرفاشم گوش نمیدم

اگرم دوسش داشته باشم که یه جور دیگه رفتار میکنم 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

من با۴تاش درگیرم اینقدرتوعذابم ک موندم چکارکنم هربلایی سرم میارن بعدیادشون میره میگن مگه چکارکردیم شوهرمم ک درگیردادکاهیم خیانت مواد الانم گردنم نمیگیره مادروپدرو برادرمم ک داعونم کردن میخوام برم یجایی پیدام نکنن خودم تنهازندگی کنم

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا✨🤲🏻🕊

عزیزممن سالها خودم رو آواره غربت کردم.

علائمش چیه

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖
عزیزممن سالها خودم رو آواره غربت کردم.

میخوامبرم دیگ برام مهم نیس غربت داعونم کردن 

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا✨🤲🏻🕊