2777
2789
عنوان

خوشگلا ب این سوال من جواب بدن؟؟😉

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 82 پست

عزیزم زیادی تعارفش کردی من یکی دوبار بیشتر نمیگم چه باراول باشه چه دهم،مادرجاریم انقدر تعارفم میکنه معذب میشم من

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم زیادی تعارفش کردی من یکی دوبار بیشتر نمیگم چه باراول باشه چه دهم،مادرجاریم انقدر تعارفم میکنه ...

ازین ب بعد منم ی بار بیشتر نمیگم

البته این خانومو ک دیگه اصلا تعارفش نمیکنم

تو برخورد اول ازش انتظار همچین حرکتی نداشتم

یا رب نظر تو برنگردد...

من که جایی برم و بهم تعارف کنم مدام

و بگن از این بخور از اون بخور

کلا معذب میشم.

و این‌قدر استرسی میشم که ممکنه یهو تو لحنم هم تاثیر بزاره

خوب میزبان تدارک دیده، سفره رو هم پهن کرده 

این خودش بزرگترین تعارفه، چرا هی بگه بخور بخور؟!

اصلاً جالب نیست

من که جایی برم و بهم تعارف کنم مدام و بگن از این بخور از اون بخور کلا معذب میشم. و این‌قدر استرسی ...

چون دفعه اولش بود خیر سرم گفتم راحت باشه

نمیدونستم بدتر معذب میشه

یا رب نظر تو برنگردد...
من اصلا دراون حد تعارف نمیکردم دوست داشتم از هر چی درست کرده بودم بخوره  بهشم گفتم ک مهمون وی ...

عوضیییییی

بعضیا لیاقت زحمت کشیدن واسشونو ندارن،

خدا نکنه دلت بشکنه عزیزم،یه عده خیلی دهن سردی دارن،به دل نگیر.دفه دیگم باهاش خیلی سرد برخورد کن

ب عروس گفتم درسته دفعه اولته اوندی خونمون ولی فکر کن خونه خودته من ناراحت میشم تعارف کنی 

عزیزم اگه ب من این حرفو زده بودی

احساس صمیمیت باهات میکردم

و با تشکر و لبخند جوابتو میدادم

مشکل از تو نیست خیالت راحت. مثلا من خونه عمم میرم انقدر تعارف میکنه انقدر بهم گیر میده بخور بخور بخور هیچی نمیخوری و.. ک گاهی اعصابم خرد میشه.

ولی شما مشکلی نداشتی ظاهرا. ناراحت نکن خودتو

#محسن_شکاری 🖤🖤 #Mohsenshekari 

بنظرم کارت بد نبوده ..یکی بمنم زیاد تعارف کنه میگم چشم از همش میخورم تعارف نمیکنم و واقعا هم تا جای خفگی میخورم ک میزبان بفهمه خیلی خوشم اومده بعدم دل درد میگیرم میمیرم 😭

همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم
عوضیییییی بعضیا لیاقت زحمت کشیدن واسشونو ندارن، خدا نکنه دلت بشکنه عزیزم،یه عده خیلی دهن سردی دارن ...

چون با ی بچه کلی تدارک دیده بودم ومیخاستم همه چی عالی باشه خیلی شوکه شدم از حرکتش

یا رب نظر تو برنگردد...
بنظرم کارت بد نبوده ..یکی بمنم زیاد تعارف کنه میگم چشم از همش میخورم تعارف نمیکنم و واقعا هم تا جای ...

شاید باورت نشه منم عییین خودتم😂

یا رب نظر تو برنگردد...