2777
2789

دوستان من شوهرم تنهران کار میکنه خودم یکی شهرستانهای همدان میشینم.. یعنی بخاطر کارش یه ماه اونجاس اگه کار باشه ده روز اینجا فرصتش بدلیلی پیش نمیاد بریم پیش کارش.. 

حالا خونه های من و مادر شوهرمو جاریم پیش همهو خونه هامون ویلاییه.. 

کار برادر شوهرم با شوهرم یکیه ولی یه جوریه بعضی مدقها باهم میرن من میرم پیش جاریم میخوابم یه بچه 2ساله داره.. حالا همیشه تنها میشدم میرفتم خونه مادرشوهرم میخوابیدم یا اون میومد.. 

حالا از وقتی شوهرم رفته چند شبی اومد پیشم همش میگفت ترس نداره و اینا تنها بخواب و نمیتونم بیام.. انقد گفت که گفتم نیا حالا 8 شب تنها خوابیدم ولی دیشب خواب بدی دیدم در هدی که مربوط به خونمون میشد خونمون قدیمیه... 

خیلی میترسم نمیتونم تنها بخوابم کلا از صبح بیدار میشم تو خونه تنهام تا فردا دق کردم شوهرمم میگه تحمل کن یه 15 روز دیگه میام.. این که تنها میخوابم سخته.. 

بچه ها بهم دلداری بدین نترسم ببخشین طولانی شد

هیچوقت وسط خوشحالیات سر تو بالا بردی بگی خدایا شکرت😊اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم..خدایا صلاح کار منو بهتر میدونی پس راضیم به رضای تو خدایا
خونواده خودت نیستن؟ برو خب پیش مادرشوهرت دیگ اون نمیاد ولش کن
خدایا تمام عزیزانم رو پیش تو بیمه کردم پس هواشونو داشته باش خداجونم ، فسقلیه توی دلمو هم خودت سلامت بده تواغوشم❤ 

اصلا نترس ترس نداره منم بعضی شبا شوهرم خونه نیست همیشه میترسیدم ولی یه بار خوابیدم عادت کردم چیزی برلی ترس وجود نداره همش تلقینه

آقای محترم من متاهلم لطفا درخواست دوستی نده با سپاس فراوان  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا هم تنهام

هیچوقت وسط خوشحالیات سر تو بالا بردی بگی خدایا شکرت😊اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم..خدایا صلاح کار منو بهتر میدونی پس راضیم به رضای تو خدایا

منم تنهایی میترسم شبا بخوابم. قبل از اینکه ازدواج کنم نمیترسیدم ولی بعد از ازدواج تو دوران عقد یه اتفاق بد برام افتاد دیگه نتونستم تنها بخوابم. خیلی سخته. سوره فلق و ناس و آیتالکرسی بخون. برقا رو هم روشن بزار. خیلی سخته واقعا برات ناراحت شدم. کاش میتونستی یکی رو بیاری پیشت خواهری مادری کسی

خونواده خودت نیستن؟ برو خب پیش مادرشوهرت دیگ اون نمیاد ولش کن

نه اونام دورن.. چجوری وقتی مستقیم میگه نیا خونتو خالی نزار

من هر شب تنهام. از چی میترسی؟ درها رو قشنگ قفل کن یه چند تا لامپ روشن بذار قبل از خواب حتما فاتحه بخون راحت خوابت میبره ،کتاب هم خوبه بخونی.دیگه کار شوهرت اینه کار یک روز دو روز نیست که اونا هر شب بیان پیشت باید عادت کنی

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
عزیزم قرآن زیاد بخون آیت الکرسی شنیدم اگه ۳ بار بخونی خود خدا مراقبته ❤❤❤کم کم آروم میشی 

مرسی عزیزم 

نه اونام دورن.. چجوری وقتی مستقیم میگه نیا خونتو خالی نزار

به شوهرت بگو میترسم نمیتونم بخابم حالم بد میشه چیکارکنم ، خب خونه خالی باشه بهترازاینه ک یه زن تنها توش باشه اینارو به شوهرت بگو حداقل بذا ی کارکنه یا ب مادرشوهرت بگع

خدایا تمام عزیزانم رو پیش تو بیمه کردم پس هواشونو داشته باش خداجونم ، فسقلیه توی دلمو هم خودت سلامت بده تواغوشم❤ 
من هر شب تنهام. از چی میترسی؟ درها رو قشنگ قفل کن یه چند تا لامپ روشن بذار قبل از خواب حتما فاتحه بخ ...

چرا تنهایی خونتون اپارتمانیه

اگ تو اپارتمان بودی باز فرق میگرد خونه ویلایی تنهایی یکم سخته بازنمیدونم واس شما چجوریه

منم تنهایی میترسم شبا بخوابم. قبل از اینکه ازدواج کنم نمیترسیدم ولی بعد از ازدواج تو دوران عقد یه ات ...

هیچ کس نیس سخته تک و تنها باشی