2777
2789
عنوان

به نظرتون حق دارم دلخور بشم ازش؟!+اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اگه جای شما بودم خیلی بهم برخورد با این طرز حرف زدنش:| میتونست خیلی محترمانه تر بهتون بگه و عذرخ ...

خب اخه😒ینی چی دوساعت بعدش

منم بهم برخورد فکر میکنه چون دکتر متخصصه فقط خودش کار داره

صحبتی نکردیم دوماهه اشنا شدم

دو ماهه باهمید اسمشو سیو کردی مای لاو

چه عشقای ابدوغ خیاری ای دارید

احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره  
خب اخه😒ینی چی دوساعت بعدش منم بهم برخورد فکر میکنه چون دکتر متخصصه فقط خودش کار داره

خواهرانه بهت توصیه میکنم قیدشو بزنی.

بهش وابسته میشی کم کم اونم نمیاد باهات ازدواج کنه. میره از همکاراش زن انتخاب میکنه بعد تو ضربه میخوری. فراموشش کن.

{ جانی دپ سابق }
خواهرانه بهت توصیه میکنم قیدشو بزنی. بهش وابسته میشی کم کم اونم نمیاد باهات ازدواج کنه. میره از همک ...

اخه منم قصدم ازدواج نیست سنم کمه دنبال یه دوست پسر خوب بودم هدفم چیزای دیگس 

نه عزیزم اسمشو اینطوری سیو کردم برای اسکرین شات

بعدشم چه ربطی داره میگی مگه پولشو میده به من؟!

دوست پسر من تایم کاریش خیلی کمه از ۹ صبحه تا ۳ عصر

کارشم خیلی سبکه مترجمه 

ولی میگه اصلا توقع نکن که وقتی شرکتم بهت پیام بدم 

هرچند سرم خلوت باشه فرهنگ کاریه کارمند خیلی مهمه واسه مقامات بالاتر

احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره  

عزیزم این اموجی هایی هم که میزاری دیگه خیلی بیش از حد و بی ربط به موضوعی هستن که مثلا داریم دربارش بحث میکنیم. میدونم به من ربطی نداره اما لازم دونستم بهت بگم کمتر ازشون استفاده کنی ادمو عصبانی میکنن چون موضوع بحث خنده دار نیست اصلا و شما اموجی خنده میفرستی ادم تعجب میکنه.

{ جانی دپ سابق }