2777
2789
عنوان

سوراخ دوم گوش

11796 بازدید | 41 پست

سلام بچه ها من سه روز پیش گوشمو سوراخ کردم الان سرما میخوره یا دست میزنم که تکونش بدم درد میگیره 😭😭😭😭😭😭😭😭دکتر هم چیزی نگفته که چیکار کنم 

‏یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده  

تحمل کن تا خوب شه برای من دوسه ماه طول کشیدتاخوب شه 

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ٣ بار گوشمو سوراخ كردم براي سوراخ دوم هر ٣ بارشم عفونت كرد با اينكه خيلي رسيدگي كردم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

من ٣ بار گوشمو سوراخ كردم براي سوراخ دوم هر ٣ بارشم عفونت كرد با اينكه خيلي رسيدگي كردم

چیکار کردی خب شد

‏یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده  
چیکار کردی خب شد

گذاشتم پر شد 

هركار كردم نميتونم سوراخ دوم بزنم براي گوشم 

سوراخ اول گوشم كه از بچگي كردم فقط هموون خوبه براي من😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

تحمل کن تا خوب شه برای من دوسه ماه طول کشیدتاخوب شه 

دکتر گفته تکونش بده تا خشک نشه ولی خیلی درد داره 

گذاشتم پر شد  هركار كردم نميتونم سوراخ دوم بزنم براي گوشم  سوراخ اول گوشم كه از بچگي كرد ...

😂😂😂🤣🤣🤣🤣نه من نمیزارم پر شع

طبیعیه نگران نباش.ولی تا ۱۰ روز خوب نشد ببر دکتر

برا تو پماد نداد 

دکتر گفته تکونش بده تا خشک نشه ولی خیلی درد داره 

میگم دیگه طول می کشه برا من قشنگ دوسه ماکشیدتاخوب شه همین عفونت میکرد من نخ انداختم بهتر از گوشواره بود برام

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
میگم دیگه طول می کشه برا من قشنگ دوسه ماکشیدتاخوب شه همین عفونت میکرد من نخ انداختم بهتر از گوشواره ...

آخه میگن نخ بد تر باعث عفونت میشه 

حتما باید گوشواره رو بچرخونی تو گوشت...من تا یکسال عذاب کشیدم...هر بار میخواستم گوشواره عوض کنم کلی ...

واااااای خدا ینی اینقدر طول می‌کشه