2777
2789
عنوان

شروعی جدید برای ملکه ها 👸👸👸👸

| مشاهده متن کامل بحث + 172172 بازدید | 2674 پست

ادامه ی فعالیت در تاپیک زیر 👇👇👇

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2672460/برنامه-ی-روزانه-برای-ملکه-ها?postId=156775126

‏همه فکر میکنن من رازدارم ولی واقعیت اینکه من یادم میره چی گفتین🤦🏻‍♂️😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلبوته جان.تازه پیدات کردم و تاپیکاتو چندصفحه ای خوندم.چه خوب زندگیت روبراه شده😍

الان یه غم بزرگ توی دلمه حس میکنم شرایط زندگی من خاصه.اگه خودم تغییر کنم و اینکارارو انجام بدم شوهرم عوض نمیشه.رمانتیک نمیشه.عادتاای بدشو کنار نمیذاره.باورش سخته برام چون الان توی بدترین حال ممکنم.

اینکه گفتم شرایط خاص بخاطر بیکار بودن همسرمه.همیشه خونست.پاره وقت چی بشه بره جایی...واسه همین کنترل و اصلاح شرایط خونه برام سختتره.دقیقا مثل اینکه دارم یه بچه رو بزرگ میکنم و تحمل میکنم و بگم اینکارو بکن اینکارو نکن.بریز بپاش نکن،وقت خوابت گذشته و ...

همش فکر جدایی میزنه به سرم.شهر غریبم و همش توی خونه.از اون دختر شیطون و فعال ک با ماشین میرفتم بیرون و همه کاری میکردم شدم یه زن خونه دار و افسرده که اعتما به نفسش صفر شده و به شوهرش وابسته شده از ترس تنهایی😔

ناامیدم

یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری...راضی به همین چند قلم مال خودت باش

سلام و شب بخیر🥰

میدونم اینجا کسی فعال نیست ولی من برای روحیه خودم گزارش میدم❤

صبح ساعت ۸ ازخواب بیدار شدم💃🕗

بعد از خوشگل کردن و اینکارا💅👄👱‍♀️

با جان دل صبحونه خوردیم و بعد بدرقه همسرم🙈💏💏

بعد ناهار درست کردم باقالی پلو ماهیچه😋😋

بعد کلا سالن و حال رد صفا دادم و گردگیری💪💪💪💪

و شربت برای همسر

دسر درست کردم

به کارای دانشگام رسیدم

شام درست کردم و یه لیوان شیر بخورم به کارای جزئی برسم 🥰🥰🥰راستی یه سیاست خیلیییی اوکی هم به کار بردم

خداروشکر🤩🤩

خدایا شکرت بابت تمام نعماتت...❤❤❤❤

بهتره تموم اینارو بزارین کنار یه دوره اس اگه شرکت کنید کل زندگیتون رو تغییر میده منم باورم نمیشد ولی بعد کم کم معجزشو تو زندگیم دیدم، ازت یه زنی میسازه که کل فامیل محو رفتارات بشن، تموم سیاست های زندگی و زن قوی و با اعتماد به نفسو با فیلم بهت توضیح میده، اسم دورشم زن کاریزماس

این تلگرامشونه @ZEEENDEGY

این اینستاشون @mindandlove1

بهتره تموم اینارو بزارین کنار یه دوره اس اگه شرکت کنید کل زندگیتون رو تغییر میده منم باورم نمیشد ولی بعد کم کم معجزشو تو زندگیم دیدم، ازت یه زنی میسازه که کل فامیل محو رفتارات بشن، تموم سیاست های زندگی و زن قوی و با اعتماد به نفسو با فیلم بهت توضیح میده، اسم دورشم زن کاریزماس

این تلگرامشونه @ZEEENDEGY

این اینستاشون @mindandlove1