2777
2789
عنوان

***** خانم خاص*****

| مشاهده متن کامل بحث + 1066 بازدید | 40 پست

به نظر من اگر بیایم یه لیستی تهیه کنیم از علایقمون و کلا هر چیزی که ما رو شاد میکنه و بعد بهش عمل کنیم مثلا همین ✔ورزش کردن ،

✔یا دنبال کردن یه ورزش خاص مثلا هفته ای دوسه بار والیبال یا شنا رفتن خیلی تاثیر داره . من خودم تصمیم داشتم بریم؟ والیبال ولی اینقدر معطل زدم که باردار شدم.

✔یا یه رشته هنری دنبال کردن، 

✔موسیقی که دوست داریم گوش بدیم ،

✔ هر چند وقت یه بار با دوستان دیدار داشتن یا تو خونه یا بیرون خونه،

✔به محل هایی که روحیم رو شاد میکنه مثل آرایشگاه هر چند یه بار رفتن،

✔گاهی خرید لوازم آرایش،  یا تزئینات مو و لباس های جدید هر چند کوچک و ارزان من خودم دیروز چند قلم لوازم آرایش گرفتم کلی تو روحیم تاثیر گذاشت😊

✔ گل تو خونه گذاشتن و یا داشتن حیوانات خانگی مثل خرگوش یا لاکپشت یا ماهی و پرنده،

✔تمیز بودن حسابی خونه ،من وقتی خونم تمییزه خیلی حالم خوبه،

✔چیز های جدید یاد گرفتن مثل زبان یا انواع غذا،یا تربیت بچه،

قبلا هم گفتم من شخصا وقتی سرم شلوغه و مخصوصا با محیط بیرون با خانم های دیگه در ارتباط هستم خیلی حالم خوبه ، کلا هدف داشتن تو زندگی خیلی خوبه ما باید ز همین حالا یه هدف اساسی برای خودمون تعیین کنیم چون حتی اگر بچه داشته باشیم و سرمون اون اوایل شلوغ باشه لی وقتی اون بچه دو سه سال شد میبینی دوباره زندگی شده روال قبل و کسلی و تنبلی دوباره اومده. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام منم بی انگیزه شدم البته نه فقط توی خونه وخانه داری بلکه ازکارم هم دلسرد شدم کاری که تا پارسال ...

به قول پفپفی اگر از این دید نگاه کنید که خیلی ها چقدر محتاج کارن شاید یه کم انگیزه پیدا کنید.

اگر میتونی یه چند وقت مرخصی بگیرید و فقط برای خودتون وقت بزارید وقتی ببینی صبح تا شب تو خونه بیکاری و حتی تمام این کارهای خونه دیگه برات تکراری شده و دوست داری به بیرون از خونه بری متوجه میشید که چقدر کارتون باارزشه

سلام من هستم من یه افسرده به تمام معنام که از دنیا و ادماش دل بریدم حتی از خانوادم می دونی چیه وقتی یه زخمی چنان قلبتو زخمی کرده. طوری مه همش نمک روش،پاشیده میشه نمیتونم حالمو خوب کنم فقط دوست دارم همه جا سکوت باشه

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃

ممنونم کاملیا جان بابت تاپیک خوبت🌹

من باهدف ذاری تو زندگی و تلاش برای رسیدن بهش،با برنامه ریزی برای تک تک ساعات روزم وتلاش برای انجامش،با کتاب خوندن و دنبال کردن علایقم مثل تریکو بافی یا دنبال کردن کارگاه های مرتبط با رشته ام خییییلی حالم خوب میشه☺

اما

اما یه‌خورده بی صبرم😄مثلا قرار بود این هفته ماشینم برسه ولی نرسید و کلی حالم گرفته شد😇