2777
2789
عنوان

***** خانم خاص*****

| مشاهده متن کامل بحث + 1066 بازدید | 40 پست

سلام

منم بی انگیزه شدم البته نه فقط توی خونه وخانه داری

بلکه ازکارم هم دلسرد شدم کاری که تا پارسال بی نهایت براش انرژی میزاشتم امسال دارم با نفسای آخرتمومش میکنم ...اینکه اولش خوش حالی وفکرمیکنی پبشرفت کردی بعدببینی هرچی بدویی هیچه و جبران زحماتتو نبینی زده میشی

کاش بشه دوباره مثل قبل بشم سرحال پرازشورزندگی 

سلام منم بی انگیزه شدم البته نه فقط توی خونه وخانه داری بلکه ازکارم هم دلسرد شدم کاری که تا پارسال ...

سلام سوروری جون به جمع کوچیک ما خوش آمدی.  

از اینکه این موضوع رو انتخاب کردم برای بحثمون خیلی خوشحالم چون میبینم که مشکل خیلی از ماها هست.

امیدوارم بتونیم در کنار همدیگه با انگیزه و دلشاد بشیم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر همتون موافق باشید از این به بعد راهکار بدیم .

_ لطفا در کنار هر راهکارتون یه علامت ✔ بزارید که موارد به راحتی مشخص بشه .

_بعد اون برنامه ریزی می کنیم و به تک تک راهکار ها عمل کنیم برای هر برنامه ریزی علامت🏃‍♀️🏃‍♀️ رو میزاریم (یعنی پیش به سوی وفقیت) 

در آخر هم بعد از انجام راهکار ها نتیجه کارمون رو میگیم.

این علامت ها رو حتما بزارید که بین حرف هامون قاطی نشن و به راحتی پیدا بشه.

مثل اینکه قسمت نیس کسی بیاد اینجا بیا فعلا منو و شما با بهار جون اگر بیاد با هم صحبت کنیم تا شاید بق ...

عزیزم من ۱8سالمه و هفت هشت ماهه ازدواج کردم 😃

شما چی

تیکر تولدمه💙💞💥👗👑💍
سلام منم بی انگیزه شدم البته نه فقط توی خونه وخانه داری بلکه ازکارم هم دلسرد شدم کاری که تا پارسال ...

سلام دوست عزیز

شما همون‌طور که میگین بخاطر این بی انگیزه شدین که فکر میکنین هرکاری میکنید زحمتتون بی نتیحه بوده،

میشه بدونم چرا همچین فکری میکنید

تیکر تولدمه💙💞💥👗👑💍
سلام دوست عزیز شما همون‌طور که میگین بخاطر این بی انگیزه شدین که فکر میکنین هرکاری میکنید زحمتتون ب ...

مدیرپرمدعاو همیشه ناراضی ...توقع بالا حقوق کم بدون بیمه صرفا به خاطر اینکه بهم کاری پیشنهادشد که از سطح قبلی بالاتربود....فکرمیکردم پیشرفت کردم اما فقط زحمت بود.وقتی میبینی یه فروشنده داره بدون این همه استرس و دوره و مطالعه وآپدیت بودن همون حقوقی که تومیگیزی رو میگیره زده میش

مدیرپرمدعاو همیشه ناراضی ...توقع بالا حقوق کم بدون بیمه صرفا به خاطر اینکه بهم کاری پیشنهادشد که از ...

اره راست میگی کاملا درکت میکنم...ولی خب راستشو بخوای خیلیا حاضرن جای شما باشن باورکن شعار نمیدم... سعی کن ازین زاویه نگاه کنی که از شغل قبلیت خیلی بهتره😉

تیکر تولدمه💙💞💥👗👑💍
اره راست میگی کاملا درکت میکنم...ولی خب راستشو بخوای خیلیا حاضرن جای شما باشن باورکن شعار نمیدم... س ...

اره میدونم دور و برم پره ازآدمایی که میگن خوش بحاااالت شاغلی !!!

آخی مبارک باشه 😊😊😊 من هم دیروز رفتم تو ۲۲ سال و الان  خونه خودمم و ۵ ماه و نیمه باردارم&nbs ...

پس اول ازهمه تولدت مبارک ❤

انشالله نی نی روهم به سلامتی بغل کنی❤

تیکر تولدمه💙💞💥👗👑💍
ممنونم 😊 در مورد اینکه چیکار کنیم که آدم با شوق و انگیزه ای بشیم  همیشه امید داشته باشیم و ن ...

بنظرم ورزش خیلی تاثیر مثبت داره

من خودم یه مدت ورزش میکردم خیلیییی روحیه ام شاد بود...خیلی دوست دارم دوباره پیگیر بشم ورزشمو....در اسرع وقت میخام برم ثبت نام بکنم

تیکر تولدمه💙💞💥👗👑💍