2777
2789
عنوان

***** خانم خاص*****

1064 بازدید | 40 پست

🌌گاهی وقتا که با خودم فکر میکنم میبینم که ما خانومها به خاطر نوع زندگیمون به اقایون شباهت بسیاری گرفته ایم. 🤔 یا بیش از حد براشون فداکاریم ، یا کلا اخلاقیاتمون مثل مرد ها خشن شده و از خانم بودن به دور شدیم و خودمون رو کلا فراموش کردیم و برای خودمون ارزش قائل نیستیم و همین باعث شده همسرمون هم به چشم یه خانم ظریف مریف به ما نگاه نکنه 😓😓.....

خیلی وقت ها هم با وجود این همه فداکاری دیده نمیشیم و مورد بی احترامی از طرف همسر ، فرزند ، خانواده شوهر ، دوست ، همکار و یا حتی خانواده خودمون قرار میگیریم😑

همه ما خانوم ها به یه مشوق اساسی برای داشتن روحیه ای فوق العاده احتیاج داریم و همه ی ما با یادداشت های روزانه دیگران به سر ذوق میایم و از اونها خیلی چیز ها یاد میگیریم.

🦋🦋🦋 این بود که این تاپیک رو زدم که در کنار همدیگه  به صحبت بپردازیم تا همه ما ضعف ها و مشکلات خودمون رو حل کنیم.

🦋🦋🦋 لطفا همدیگر  رو همیاری کنید و اینجا رو ترک نکنید.🦋🦋🦋

*-*-*-*-*'*-*'*-*-*'*

🌌برای نظم این تاپیک احتیاج به یه سری قوانین هست که همه ما باید تابع اون باشیم.

1.✔ یک شنبه هر هفته که موضوع مشخص شد اختصاص میدیم به تجاربمون و فقط در مورد همون موضوع صحبت میکنیم از تجربه هامون میگیم ،  از اطرافیان میگیم چون بیشتر یاد میگیریم( چون ما نمیشناسیمشون غیبت نیست)

و حتما در طول هفته بهش عمل میکنیم   باهم پیش میریم ، و صحبت میکنیم که ببینیم چطور پیش رفتیم ، چه کارهایی کردیم ، چه ایراداتی داشتیم ، چه تغییراتی کردیم و آیا از خودمون راضی هستیم یا نه؟؟؟

و در نهایت شنبه هفته بعد یه جمع بندی میکنیم و از پیشرفت هامون میگیم که چه کارها کردیم.

و دوباره یک شنبه موضوع جدید مطرح میشه .

❌ بعضی از موضوع ها احتیاج به زمان بیشتری داره.

❌ فقط در مورد موضوع مطرح شده صحبت میکنیم 

❌ پست های خارج از بحث رو پاک کنید.

✔ همیشه روز یا شب گزارشی از برنامه روزانه مون می نویسیم و از پیشرفت هامون میگیم👌

🌌موضوعاتی که من فعلا به ذهنم میرسه ........

1. ظرافت زنونه و آراستگی در مقابل همسر و محیط بیرون

2. وابسته کردن همسرمون به خودمون / سیاست های همسر داری / چگونگی برخورد با همسر در مقابل دیگران 

3. عشوه گری و ناز کردن برای همسرمون / ایده هایی برای متفاوت و جذاب شدن زندگی و جذب همسرمان به خودمان و منزل

4. شبی متفاوت در کنار همسر 

5. آداب مهمانی رفتن و مهمان داری

6. نظم دادن به منزل و محیط کار

7. کنترل خشم و ناراحتی و فروکش کردن آن 

8. رفتار صحیح با کودک در منزل و بیرون منزل مقابل دیگران 

9. چگونه پس انداز کنیم

❌من خودم شخصا تو زندگی خیلی آدم خیال پردازی هستم و دوست دارم به آرزو هام برسم ولی بعد یه مدت خیلی کوتاه سریع همه چیز رو فراموش میکنم و کسل و بی حوصله میشم خودم خیلی عذاب می کشم نمیدونم چیکار کنم که خوب بشم 

دوستای عزیزم شما پیشنهادی دارین؟ 

❌❌❌بیاین فعلا در مورد انرژی در انجام دادن کار ها صحبت کنیم ، شما مثل من هستین؟ یا پر انرژی ؟ پیشنهادتون چیه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه ادم تو زندگیش انرژی زیادی داشته باشه به نظر من تمام زندگیشه. اگر ما بی حوصله کار هامون رو انجام بدیم مدام عصبی هستیم و به سر همسر و فرزند خودمون و اطرافیان نق میزنیم و خودمون هم برای خودمون هیچ جذابیتی نداریم .

یه سوال به نظر خودتون اگر ما صبح زود بیدار شیم و با انرژی کار های روزانه رو انجام بدیم ، و یه هدف اساسی برای خودمون داشته باشیم بهتره یا اینکه تا ساعت ۱۰ بخوابیم بعد بی حوصله بلند شیم و با مو های شلخته و نق ق کنان کار کنیم؟   

سلام به نظر من. واسه کسلی وبی حوصلگی چندتاراه کار هست،مثلا یکیش تغییر چیدمان وسایل  خونه،یه پیاده روی کوتاه حتی شده تو حیاط خونه،شونه زدن موهای خودمون یا بچمون یا بافتن موها،خوردن میوه و سبزیجات زیاد،نگاه کردن به البوم های قدیمی،تغییر ظاهری مثل رنگ کردن مو یا کوتاه کردن مو یا تغییر حالت ابرو که کمی متفاوت بشیم ،فیلم خنده دار دیدن،شوخی و بازی با بچه ها،خوندن یه داستان مهیج یایه کتاب،و....فعلا اینا تو ذهنم بود که خودم انجام میدم نتیجه میده چون منم گاهی کسلم

اللهم عجل لولیک الفرج،اللهم صلی علی فاطمه وابیهاوبعلها وبنیها وسرالمستودع فیهابعددمااحاط به علمک

آره دمنوشها که عالین  من تنقلات هم می خورم خیلی پاستوریزه نیستم متاسفانه چیپس ،پفک،چون فشارم میکنه ولی هرروز، هرروز، نه، وقتی حال ندارم حالم و خوب میکنه  بدآموزی نشه ؟ببخشید  

اللهم عجل لولیک الفرج،اللهم صلی علی فاطمه وابیهاوبعلها وبنیها وسرالمستودع فیهابعددمااحاط به علمک

من یه چیز دیگه هم تجربه کردم وقتایی که سرم شلوغه و زمان کمی دارم انرژی عجیبی دارم مثلا قبل عید که کلاس تزئینات لباس میرفتم و صبح زود از خواب بیدار میشدم واقعا انرژی فوقالعاده ای داشتم . من فکر میکنم آدم اگر تو خونه بیکار باشه کسل و بی حوصله و بی هدف میشه ، من خودم همینجورم. 

برا همین دوباره میخوام کلاس هام رو شروع کنم

سلام کاملیای عزیز

راستش رو بخوای من خودمم خیلی کسل و بی انگیزه شدم

بنظرم قبل هرچی باید علتش رو بدونی

من چکاپ شدم خدارو شکر مشکلی نداشتم

خودم میدونم چرا اینقدر بی انگیزه شدم

چون هرکاری میکنم صبح ها نمیتونم خودم زود بیدارشم...یعنی این مشکل بدجور منو عصبی و بی انگیزه کرده..

از طرفی هم شوهرم رو این مورد حساسه... تقریبا هر روز با بحث شروع میکنیم روزمون رو😑😑😑😑

کسی که بتونه کمکم کنه ابن مشکل رو حل کنم ممنون میشم

تیکر تولدمه💙💞💥👗👑💍