2777
2789

ما عقد کرده هستیم الان و  مرداد عروسی مونه 

ماه بهمن بود که گوشیی که از خونه پدریم داشتم فروختم چون یه گوشی دیده بودم دوستش داشتم  بهمن رفتیم اون گوشی رو برام خرید پوله ِ گوشی قبلیمم به عنوان پیش پرداخت دادیم تا گوشی که سفارش دادمو بیارن 

همون موقع ماه بهمن گفتم که به مناسبت تولد و سالگرد ازدواجم اینو برام میخری چون اردیبهشت تولد و سالگرد ازدواجمونه و میشه ۲ سال

از بهمن تا الان به خانوادش چیزی نگفتیم یعنی وقتی پیششون هستم گوشیمو از کیفم درنمیاوردم گفتم بزار به مناسبتش یعنی همین یه هفته دیگه که سالگرد ازدواجمونه

اینم بگم من هفته ای یه بار یا ۲هفته ای یه بار میرم خونشون یعنی کم میرم اکثرا هم جمعه ها)

(اینم بگم که خواهرشوهرمم همین فروردین گوشی خرید الان میگم کاش زودتر گفته بودیم اینجوری فکرمیکنن من از اون حسودی کردم نمیدونن که از قبل خریدم)

هفته ی پیش خونشون بودم یه وعده الان یه هفته گذشته امروز به شوهرم گفتم اگه فردا بریم چون جمعه اس 

من بخوام باهاشون اختلاط کنم که سرویس تخت خوابمون رو آوردن و عکسشو نشون بدم باید بگی که گوشیمو یه هفته زودتر از سالگرد ازدواج خریدی 

اونم گفت پس بزار اون هفته بیا که مناسبت باشه و بگم

گفتم چه جوری میگی بهشون گفت میگم گوشی قبلیشو فروخته اینم من چند تا چک بلند مدت دادم منم گفتم چه واجب بگی چک دادی مگه خواهرت شوهرش براش خرید اومدن بگن چه جوری خریده

اونم میگه خب میپرسن با چه شرایطی خریدی

منم گفتم دامادتون که برای خواهرت میخره چیزی نیست 

حالا که تو واسه من خریدی باید بپرسن چند؟؟ چه جوری؟؟

نظر شما چیه؟؟؟ ( ببخشید طولانی شد😘😘)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نظر من اینه اصلا موضوع مهمی نیس و خیلی ناچیزه که از قبل بشینم راجبش فک کنم

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

به نظر من چیز خاصی نیست از اونجایی که کم گوشیتو بیرون میاری میتونی راحت بگی داشتم و عادی باشی

درمورد همسرتم لزومی نداره شرایط خریدشو توضیح بده

لزومیم نداره کسی بپرسه چجوری

یادتونه نوشتم یه دوست دارم اسمش مریمه و متولد اسفند که تو دبیرستان رشت باهاش دوست شدم، گمش کرده بودم و خیلی دنبالش بودم؟پیداش کردم به سختی😍زنگ زدم باهاش حرف زدم بعد تو واتس بهم پیام می‌دادیم اون بیشتر فرم پایان نامه شو میداد تا من بدم به دوستام پر کنن، بعد دیگه جواب نداد و رابطه شو قطع کرد 😅 بعضی وقتا حالم از محبتی که اشتباهی نثار یه عده کردم بد میشه...ولی خب من انسانم و ذاتا اهل محبت به دیگران ❤️ان شاالله محبت اهلبیت تو زندگی هامون جاری باشه 😍😻😘

چقدر سخت ميگيري

مگه بايد توضيح بدين چي هديه ميدينو ميگيرين؟ گوشيته ديگه در بيار استفاده كن راحت

خداوندا مثل هميشه به حضورت كنارم نياز دارم، دوباره مرا در آغوش بكش و حمايتم كن كه جز تو كسي رو ندارم🥺

اون خانوادش رو بهتر میشناسه. البته ب نظرم راستش رو بگه تا اونان کمکم این جور دخالت ها ازسرشون بیفته

تیکر رسیدن به آرزو هامه.....سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد!  😊😊😊