2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا قران واسه خرید یه گوشی باید جواب پس بدید؟؟با واژه حریم خصوصی اشنایی دارید؟؟!!٫  اصلا به کسی ...

از اول شوهرم گفت نشون نده تا مناسبتش بشه الآنم میگه اونا که فضول نیستن ولی خب دیگه عادیه میپرسن😐

والا ما چه گوشی بخریم چه چیز دیگه نمیگن با چه شرایطی خریدین.... مگه اونا قراره پول بدن که شرایطش رو ...

منم بهش میگم پولشو که اونا نمیدن که بخوان بدونن

میگه به هرحال میپرسن..

دلم نمیخواد از این دخالت ها بکنن از الان

از الان ب شوهرت بگو بابت همه چیز لازم نیس ب خانوادش توضیح و گزارش بده مگه میخوان پولشو بدن بهت ک ام ...

ای خواهرامارمیگیرن دیگه...خودشون بخرن عیب نداره براماهاولخرجی میشه اسمش....

الهه،،،،،،،،

من ماهی یبارم گوشیمو عوض کنم خونواده شوهرم متوجه نمیشن..یعنی اونا کنترل میکنن مدل گوشیتو؟

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
مسئله بسیار مهم و حیاتی‌ای هست. به‌نظرم با چندتا مشاور کار بلد مشورت کن من می‌ترسم یه نظری بدم خدا ...

لطفا مسخره نکنید

دلیل نمیشه چون برای شما پیش نیومده مسخره کنید دیگران رو 

بگو که شوهرجان خریدن برا سالگرد ازدواج دیگه توضیح نده گوشیمو فروختم یا چک دادیم یا هر چیه دیگه .منم ...

وقتی ازم میپرسن نمیتونم بگم نپرسید آخه

اوایل قیمت لباسامم میپرسیدن به شوهرم میگفتم 

میگفت قیمت که به چیزه مداولِ همه از هم میپرسن

یه گوشی ناقابل که این حرفارو نداره. همش به این فک میکنم که اصلا چرا همون دو سال پیش گوشیو مخفی کردی از چی ترسیدی؟ فوقش میرسیدن گوشی خریدی شما هم میگفتی بله گوشی قبلمو فروختم اینو تازه خریدم.  دیگه چیزی هم نمیگفتی. حالا هم دلیلی نداره اصلا بگین واسه فلان مناسبت گوشی خریدی. اینکه خودت به شوهرت میگی چرا میپرسن فک میکنم مقصر خودتی چون هر مناسبتی بشه احتمالا دوست داری جلوشون بگی شوهرت چی بهت داده و.. همین باعث میشه دفعه بعد که نخوای بگی به خودشون این اجازه رو بدن و بپرسن یا هر چیز نو که ببینن ازت بپرسن کی خریدی چند خریدی..  یکم سنگینترو با کلاستر رفتار کن پیش خانواده شوهرت. ببخشید نظرمو رک گفتم.