2777
2789

اره خوب کاری کردی بدعادتشون نکن هیچ بپرسند چند چجوری 

من از من حتی به لباسو بپرسن چند خریدی میگم نمیدونم شوهرم پولشویی داد دقت نکردم از آون هم بپرسن یا میگه یا مثلا میگه یادم نیست

والا ما چه گوشی بخریم چه چیز دیگه نمیگن با چه شرایطی خریدین....

مگه اونا قراره پول بدن که شرایطش رو بدونن.

موضوع مهمی نیست اصلا.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم بگم من هفته ای یه بار یا ۲هفته ای یه بار میرم خونشون یعنی کم میرم اکثرا هم جمعه ها) (اینم بگم ...

سلام بله چجوری حریدنش اصلا نگید اینکه شما گوشی عوض کردی و اون چک داد... انگار اونا حساسن و باید حساب پس بدین... بگه به مناسبت تولد ‌... یه هفته قبل خریدم .... اگه گفتن پرا نگفتید زودتر بگهه گذاشتمم نزدیک تولد...

به نیت برآورده شدن حاجتم یه صلوات... بچه دار نمیشم،دوقلو میخام یه دختر و یه پسر...  

به نظرمن اگه پرسیدن بگویه مقدارش ازپول گوشی خودت بوده به وقت سکته نکنن همه پولوپسرشون داده...چقدرسخته هرچی بخری ازت بپرسن چند؟ازکجا؟خانواده شوهرمنن اکثراوقات اینطورین....

الهه،،،،،،،،
منم همینو میگم مهم نیست اما چوم تلان عقد کرده ام شاید برای خانواده اش مهم باشه

خب بگو خودت خريدي يكمم شوهرت گذاشته بعنوان هديه 

خداوندا مثل هميشه به حضورت كنارم نياز دارم، دوباره مرا در آغوش بكش و حمايتم كن كه جز تو كسي رو ندارم🥺
منم همینو میگم مهم نیست اما چوم تلان عقد کرده ام شاید برای خانواده اش مهم باشه

به نظرم به شوهرت گفتی اینطور نگه بهشون و دیگه خودش می دونه. تو هم خودت رو به بی خیالی بزن. هر چی گفت که گفت.

چقدردقیقن رواین جورمسائل.....

آره بابا چندوقت پیش من خونشون یه ساعت طلایی دست کرده بودم مامانش از شوهرم پرسیده ساعتش قشنگ بود تو براش خریدی یا داشته شوهرمم گفته نه از قبل داشته 

چون واقعا من اونو داشتم ولی این پرسیدن هاشونو نمیفهمم

بگو که شوهرجان خریدن برا سالگرد ازدواج دیگه توضیح نده گوشیمو فروختم یا چک دادیم یا هر چیه دیگه .منم اوایل مثل شما بودم اما یبار دیدم جاریم النگو خریده خواهرشوهرم تقریبا ۱۷ سالش میشد پرسید چند خریدی قشنگه منم میخوام النگوهامو عوض کنم گفت هروقتی خواستی عوض کنی بیا بریم بخریم دیگه توضیح نداد چند خریده از اونموقع منم یاد گرفتم بیشتر وقت ها توضیح اضافی نمیگم یا بگن چند میگم میخوان پولشو بدین 

😘لطفا دعا کنین برا آرامشم 😍

من جای شما باشم اصلا نمیگم شوهرم خریده برام اصلا در بیار استفاده کن چرا توضیح . حالا اگرم پرسیدن خود شوهرت توضیح میده دیگه به روش خودش چون خانوادش رو میشناسه

دوستش دارم .خییییییییییییییلی . الهی دست به خاکستر بزنه طلا بشه.