2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مال من یک روز گذشته بود ۴۰۰ بود.اگه تو نت هم سرچ کنی میاره بتای بالا نشانه ی دوقلویی هست ولی مال شما زیاد نیست .چون هر یک روزی که میگذره دو برابر میشه

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........

شما علائمتون چیه درد دارین مثل درد تخمدان درد کمر تیر کشیدن تخمدان

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........

عزیزم دردی ندارم علایمم ندارم فقط روز موعدم وقبل موعدم احساس ودرد پری دارم همین الانم هیچی تهوع و درد و اینا ندارم

خدارو شکر ان شااله به سلامتی این دوران رو تموم کنی نی نیت رو بغل بگیری 

سلام عزیزم من دقبقا این علایم دارم 

و بتام 1 روز قبل پریودی 200 بوده

دلیلش چیه که پرسیدید

شوهرم میگه زندگیمونو نی نی سایت خراب میکنه   
سلام عزیزم من دقبقا این علایم دارم  و بتام 1 روز قبل پریودی 200 بوده دلیلش چیه که پرسیدید

هیچی عزیزم چون خواهرم این علائم رو داشت اوایل .بتای اونم ۲۰۰ بود البته بعد ۵روز تاخییر  بعد رفع شد.میگن طبیعی هستش همه ی این دردا