نیییسانممممم مدیر عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 838 عنوان زیاد بودن شیر مادر.. گیر کردن تو گلوی نوزاد😢 | مشاهده متن کامل بحث + 4023 بازدید | 37 پست خواهرم شیرش خیلی زیاده جوری ک تازیر بغلش توده های شیری در اورده.. بچه خیلییییی اذیته اصلا نمیتونه بهش شیر بده گیر میکنه تو گلوش.. مثل شیر آب ک باز کنن همینجوری دائم ازش شیر میره همش یه لباسی چیزی میزاره زیر سینه هاش. بچش تازه 6روزشه..ولی نمیتونه بهش شیر بده چون همش تو گلوش گیر میکنه.. چیکار کنیم شیرش کم بشه؟ "بنظرتون سوراخ سینه هاش گشاده ک اینطوریه؟ میشه ازتون خواهش کنم برا سلامتی نینیم صلوات بفرستين؟ 1398/01/29 | 02:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیییسانممممم مدیر استارتر عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 838 جایی هم که میره شیردوش ویه ظرف همراهش باشه که اول شیرشو خالی کنه وقتی از رگ کردنش گذشته بعدبه بچه اش ... مرسی فداتشم.. اگه شیرشو بدوشه لاغر میشه؟ میشه ازتون خواهش کنم برا سلامتی نینیم صلوات بفرستين؟
نازنین93ms عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 1141 چشم. مرسی از راهنماییت❤️❤️❤️😍 فداات عزیرم یادخودم افتادم بچم به جیغ میزد گریه میکرد چون رگ میکرد بدش میومد قهرمیکرد تااینکه دیگه تقریبا میدونستم کی براشیربلندمیشه قبلش تخلیه میکردم،،پارچه مرتب وتمیز بگیرین براتولیاس زیرش بذاره تاشیراش لباسشو کثیف نکنه واماده داشته باشه که چون خیس میشن تعویضشون کنه،،برای من پدشیردهی جواب نداد چون نازک بودن ..سلامتی وفرج اقا امام زمان(عج)صلوات..
نازنین93ms عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 1141 مرسی فداتشم.. اگه شیرشو بدوشه لاغر میشه؟ کلا چون شیرش زیاده زود لاغرمیشه منکه 4کیلو برگشتم به وزن قبل بارداریم البته توبارداری 6کیلوبیشتراضافه نکردم،،کلا هرچی بخوره میره به شیرش دیگه بدنش چیزی نمیمونه براش که چاقش کنه ..سلامتی وفرج اقا امام زمان(عج)صلوات..
نیییسانممممم مدیر استارتر عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 838 فداات عزیرم یادخودم افتادم بچم به جیغ میزد گریه میکرد چون رگ میکرد بدش میومد قهرمیکرد تااینکه دیگه ت ... آخی.. دلم واسه بچه میسوزه خیلی گشنش میشه باولع تا میاد شیر بخوره گیر میکنه توگلوش😔😔.. خودشم با این شیردوش معمولیا قبول نمیکنه شیرشو بدوشیم میگه زخم میشه.. حالا فردا میرم یه شیردوش خوب براش میگیرم میشه ازتون خواهش کنم برا سلامتی نینیم صلوات بفرستين؟
نیییسانممممم مدیر استارتر عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 838 کلا چون شیرش زیاده زود لاغرمیشه منکه 4کیلو برگشتم به وزن قبل بارداریم البته توبارداری 6کیلوبیشتراضاف ... خب خداروشکر خواهرم خیلی اضافه وزن داره.. ولی خواهرم خیلییی آب میخوره روزی 10پارچ اب میخوره ک میگن باعث میشه شکم بزرگ بمونه.. چون سزارینیه میشه ازتون خواهش کنم برا سلامتی نینیم صلوات بفرستين؟
نازنین93ms عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 1141 آخی.. دلم واسه بچه میسوزه خیلی گشنش میشه باولع تا میاد شیر بخوره گیر میکنه توگلوش😔😔.. خودشم با این ... من باهمین معمولیا میدوشیدم برقیش هم هست که میگن خیلی سینه روبزرگ میکنه،،عزیزم چون سینش شقاق ایجادشده باشیردچش های دبگه هم فکرکنم اذیت باشه چون سینه کشیده میشه حتما براشقاق سینه یه پماد عالی براش تهیه کنین،،که خداییش درد داره ..سلامتی وفرج اقا امام زمان(عج)صلوات..
نازنین93ms عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 1141 خب خداروشکر خواهرم خیلی اضافه وزن داره.. ولی خواهرم خیلییی آب میخوره روزی 10پارچ اب میخوره ک میگن با ... چون شیرش زیاده بدنش آب میکشه بهش آب میوه هم بدین حتماتاجون داشته باشه شیرش،،اگه میتونه باشکم بندببنده شکمشو ..سلامتی وفرج اقا امام زمان(عج)صلوات..
نیییسانممممم مدیر استارتر عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 838 من باهمین معمولیا میدوشیدم برقیش هم هست که میگن خیلی سینه روبزرگ میکنه،،عزیزم چون سینش شقاق ایجادشده ... مرسی مهربونم. چشم میشه ازتون خواهش کنم برا سلامتی نینیم صلوات بفرستين؟