2777
2789
عنوان

زیاد بودن شیر مادر.. گیر کردن تو گلوی نوزاد😢

| مشاهده متن کامل بحث + 4023 بازدید | 37 پست
جایی هم که میره شیردوش ویه ظرف همراهش باشه که اول شیرشو خالی کنه وقتی از رگ کردنش گذشته بعدبه بچه اش ...

مرسی فداتشم.. اگه شیرشو بدوشه لاغر میشه؟

میشه ازتون خواهش کنم برا سلامتی نینیم صلوات بفرستين؟
چشم. مرسی از راهنماییت❤️❤️❤️😍

فداات عزیرم یادخودم افتادم بچم به جیغ میزد گریه میکرد چون رگ میکرد بدش میومد قهرمیکرد تااینکه دیگه تقریبا میدونستم کی براشیربلندمیشه قبلش تخلیه میکردم،،پارچه مرتب وتمیز بگیرین براتولیاس زیرش بذاره تاشیراش لباسشو کثیف نکنه واماده داشته باشه که چون خیس میشن تعویضشون کنه،،برای من پدشیردهی جواب نداد چون نازک بودن

..سلامتی وفرج اقا امام زمان(عج)صلوات..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی فداتشم.. اگه شیرشو بدوشه لاغر میشه؟

کلا چون شیرش زیاده زود لاغرمیشه منکه 4کیلو برگشتم به وزن قبل بارداریم البته توبارداری 6کیلوبیشتراضافه نکردم،،کلا هرچی بخوره میره به شیرش دیگه بدنش چیزی نمیمونه براش که چاقش کنه

فداات عزیرم یادخودم افتادم بچم به جیغ میزد گریه میکرد چون رگ میکرد بدش میومد قهرمیکرد تااینکه دیگه ت ...

آخی.. دلم واسه بچه میسوزه خیلی گشنش میشه باولع تا میاد شیر بخوره گیر میکنه توگلوش😔😔.. خودشم با این شیردوش معمولیا قبول نمیکنه شیرشو بدوشیم میگه زخم میشه.. حالا فردا میرم یه شیردوش خوب براش میگیرم

کلا چون شیرش زیاده زود لاغرمیشه منکه 4کیلو برگشتم به وزن قبل بارداریم البته توبارداری 6کیلوبیشتراضاف ...

خب خداروشکر خواهرم خیلی اضافه وزن داره.. ولی خواهرم خیلییی آب میخوره روزی 10پارچ اب میخوره ک میگن باعث میشه شکم بزرگ بمونه.. چون سزارینیه

آخی.. دلم واسه بچه میسوزه خیلی گشنش میشه باولع تا میاد شیر بخوره گیر میکنه توگلوش😔😔.. خودشم با این ...

من باهمین معمولیا میدوشیدم برقیش هم هست که میگن خیلی سینه روبزرگ میکنه،،عزیزم چون سینش شقاق ایجادشده باشیردچش های دبگه هم فکرکنم اذیت باشه چون سینه کشیده میشه حتما براشقاق سینه یه پماد عالی براش تهیه کنین،،که خداییش درد داره  

خب خداروشکر خواهرم خیلی اضافه وزن داره.. ولی خواهرم خیلییی آب میخوره روزی 10پارچ اب میخوره ک میگن با ...

چون شیرش زیاده بدنش آب میکشه بهش آب میوه هم بدین حتماتاجون داشته باشه شیرش،،اگه میتونه باشکم بندببنده شکمشو

من باهمین معمولیا میدوشیدم برقیش هم هست که میگن خیلی سینه روبزرگ میکنه،،عزیزم چون سینش شقاق ایجادشده ...

مرسی مهربونم. چشم