2777
2789
عنوان

زیاد بودن شیر مادر.. گیر کردن تو گلوی نوزاد😢

| مشاهده متن کامل بحث + 4016 بازدید | 37 پست
دیگه عزیزم.مدلشه منم اینطوربودم همه میگفتن خوبهولی هرچیزی اندازش خوبه،،باشیردوش شیرشوکم کنه وقتی دیگ ...

با شیر دوش نوک سینه هاش زخم شده داااغون شده

میشه ازتون خواهش کنم برا سلامتی نینیم صلوات بفرستين؟

میگن خالی نکنی سنگ میشه بعدا مثل دورازجونش غده میشه باید عمل کنن منکه خالی میکردم میدادم به بچه ی پسرخالم اون برعکس شیرش کم بود دیگه حکمت خداست

..سلامتی وفرج اقا امام زمان(عج)صلوات..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اینجوری ام سوراخ های سینم گشاده سینه هام تند تند رگ مسکنه شیر با شدت میریخت گلوی بچه  فعلا قبل شیر دهی باید بدوشه سینه هاشو تا سبک شن و اینکه اون اوایل شیرش ابه و زیاد خاصیت نداره  بهتره دوشیده بشه و بریزه دور تا نیدنی چربی شیر رو بخوره

قبل از شیردهی بدوشش تا فشار شیر کمتر بشه.توروخدا مواظب بچش باشین دوراز جون خواهرزادت بچه ی یکی از نی نی سایتیها به خاطر پریدن شیر تو گلو  نوزاد سه روزش رو از دست داده بود 

هیس! ایرانیها فریاد نمی زنند....  
با شیر دوش نوک سینه هاش زخم شده داااغون شده

اولسه طبیعیه یکم بگذره خوب میشه اکثرا همینطور میشن ربطی به زیادی شیرش نداره ازداروخونه پمادمخصوص بگیره چرب کنه

عزیزن یه نصیحت خواهرانه جلوهیچکس شیرشودور نریزه یانگه شیرم زیاده چون چشمش میزنن مامانم میگه موقعی که منوشیرمیداده همسایمون گفته خ ب شیرت زیاده شایدلاورت نشه میگه ازسینم چرک میومده وسوراخاش بسته سده بوده..خلاصه خواهرسینه زود چشم میخوره اگه شبرش زیادباشه چون نعمته بزرگیه

عزیزن یه نصیحت خواهرانه جلوهیچکس شیرشودور نریزه یانگه شیرم زیاده چون چشمش میزنن مامانم میگه موقعی که ...

چشم. مرسی از راهنماییت❤️❤️❤️😍

میشه ازتون خواهش کنم برا سلامتی نینیم صلوات بفرستين؟

جایی هم که میره شیردوش ویه ظرف همراهش باشه که اول شیرشو خالی کنه وقتی از رگ کردنش گذشته بعدبه بچه اش بده،،هم سینه ش سفت نمیشه،،هم شیرای اخر غلیظ تره هم خواهرت لاغرمیشه،،انشاالله مبارکتون باشه وقدمش خیرباشه