2777
2789

خواهرم شیرش خیلی زیاده جوری ک تازیر بغلش توده های شیری در اورده.. بچه خیلییییی اذیته اصلا نمیتونه بهش شیر بده گیر میکنه تو گلوش.. مثل شیر آب ک باز کنن همینجوری دائم ازش شیر میره همش یه لباسی چیزی میزاره زیر سینه هاش. بچش تازه 6روزشه..ولی نمیتونه بهش شیر بده چون همش تو گلوش گیر میکنه.. چیکار کنیم شیرش کم بشه؟ "بنظرتون سوراخ سینه هاش گشاده ک اینطوریه؟

میشه ازتون خواهش کنم برا سلامتی نینیم صلوات بفرستين؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه عزیزم.مدلشه منم اینطوربودم همه میگفتن خوبهولی هرچیزی اندازش خوبه،،باشیردوش شیرشوکم کنه وقتی دیگه رگ نکردبزاره دهن بچه یکم بزرگتربشه تقریبا تادوماه دیگه میخورشون دیگه لازم نیست خالی کنه 

..سلامتی وفرج اقا امام زمان(عج)صلوات..

عزیزم شیرشو بدوشه بعد شیر بده الکی دنبال کم کردن شیر نباشه و اینکه بگو حتما مد شیردهی بزاره تو سوتینش که لباس هاش خیس نشه کم کم شیرش درست میشه اولشه بعد نرمال میشه 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

ی خانمی تو بیمارستان اینجوری بود سینه هاشم درشششت

البته بچه دومش بود سینش تو دهن بچه جا نمیشه از بس پر بود مجبور بود بدوشه با شیشه بده ب بچه

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️

بقول دوستمون اولا ماشا الله بعدم بگو همون حالتی ک سینه رو میگیره شید بده.نقطه بالا و پایین اطراف سینه بیشتر فشار بده تا فشارش کم بشه

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند

عزیز دلم

منم همینطور بودم و دخترم رفلاکسم داشت که دیگه نور علی نور شده بود‌‌.و باعث شده بود نتونه شیر بخوره و مدام بپره تو گلوش .

بگو حتما حتما شیرشو بدوشه تا جایی که میتونه که بچه راحت شیر بخوره.اشتباه منو نکنه

الهي و ربي من لي غيرك