2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تایپیک جاری و مادر شوهر و خواهرشوهر پربازدید میشه ولی ما ی سوال درمورد نی نی میپرسیم دو نفر بیشتر جو ...

کلا پستایی که نیاز به دانش و تفکر داره کم رونقه

منم خیلی برام پیش اومده سوال پرسیدم بی جواب! مونده

سلام به مادرم ... اولین وطن ... آخرین تبعیدگاه
صد بار گفت مخالف ها نیان بازم اومدن

در جریان تاپیک تون نبودم واقعا

ولی  ترجیح می دادم  نوشته باشید ؛ محترمانه و با ادب  تبادل نظر کنیم  با هم ؛  نه اینکه  محدودیت بذارید ک  وارد تاپیک نشن  و نظر مخالف ندن ...

ببخشید ک صریح گفتم دوستم 🤗

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
پس بیا بد دینی و رواج بدیم تا امام زمان ظهور کنه  بیا به هم دیگ ظلم کنیم تا ظهور کنه  با ...

عزیزم یه فرقه داریم فرقه حجتیه طرز فکرشون اینه که دقیقا بذاریم مردم بد بشن که ظهور نزدیک شه

ولی اینا و شما نشانه های ظهور رو با شرط ظهور اشتباه گرفتین

خدا نگفته مردم اگه بی دین شدن ظهور میاد نشونه داده فقط 

مثالش خنده داره ولی خب مثلا یکی از نشونه های بارداری حالت تهوع هست فقط نشونه اس اگه ما یکاری کنیم که حالت تهوع بگیریم که باردار نمیشیم

بچه ها یکی توصیح میده چی بود خیلی دوست داشتم بخونم کاش استارترش بیاد اینجا صداش کنید

کاش بیان

کسی کاربری استارتر رو میشناسه لطفا صداش کنه

من فقط داشتم میخوندم

پس بیا بد دینی و رواج بدیم تا امام زمان ظهور کنه  بیا به هم دیگ ظلم کنیم تا ظهور کنه  با ...

این الان شعر بود!!!!!

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
واقعاً بیاد،،چرا نمیاد،،،؟؟؟ اینهمه فساد،اینهمه بدبختی

انشاالله میااااد و همه جا رو مملو از عدالت میکنه 

ظلم رو ریشه کن‌میکنه 

در این دنیا "همه مستاجریم "و باید همه چیز را به صاحب خانه پس دهیم !! "مستاجر خوبی برای خدا باشیم "
در جریان تاپیک تون نبودم واقعا ولی  ترجیح می دادم  نوشته باشید ؛ محترمانه و با ادب   ...

آخه عزیزم نهایتش هم میشد همین که شد!!!

اگر با ادب و احترام همه چی جلو میرفت که دغدغه ای نبود واقعا

بحث مسخره کردن عقاید همدیگه است

خدایا مگه داریم من برم خودمو دااار بزنم ترکوندن تاپیک نشونه ظهوره🤕🤕🤒🤒

عزیزم شما حتما برو خودتو دار بزن🤣اینجا یه طیفی از جامعه جمع شدن و میشه از رو رفتاراشون تخمینی وضعیت جامعه رو گفت گفتم اینکه مردم بی دین شدن نه صرفا ترکیدن تاپیک چقدر بچگانه حرف منو تفسیر کردین برای خودتون