2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجبا خب بنده خدا عروسيه برادرشه بشينه ماتم بگيره اونايي هم كه كمك كردن فك نكنم منت گذاشتن كاره خوبي باشه 

الان خداروشكر خودشون طوريشون نشده ديگه اين حرفا واقعا درست نيست خيلياناراحت شدن اما وقتي ميبينن كه براي چند ساعتي ميتونن از اون حالو هوا دربيان ماهم بايد خوشحال باشيم براشون

ما چقدر برای شما غصه میخوریم شما لباس مجلسی میخای

تمام خوزستان که سیل نیومده. اهواز فقط چندتا منطقه حاشیه اش بوده و روستاهای اطراف. زندگی در جریانه اینجا

بخاطر سیل جای دیگه که کسی عروسیشو کنسل نمیکنه

دوست عزیز زیتون سیتی سنتر مهزیار

کیانپارس هم پراکنده هستن. یه مزون هم هست تو گلستان دقیقا روبروی بیمارستان گلستان من هیچوقت طبقه بالاش که مجلسی داره نرفتم ولی بنظر میاد پیراهن زیاد داره. گفتم اگه گذرتون اون طرفا میفته سر بزنید بهش

دزفول هم چندتا مزون تو خیابون شریعتی هست

تمام خوزستان که سیل نیومده. اهواز فقط چندتا منطقه حاشیه اش بوده و روستاهای اطراف. زندگی در جریانه ای ...

عزیزم شوخی کردم ما هم باناراحتی هموطنامون ناراحت وبا شادیشون هم شاد هستیم