من همچین ریسکی رو نمیکنم. بچه ی ۱۲ ساله دیگه تربیت و شخصیتش شکل گرفته و خیلی سخت میتونی تعییرش بدی. اگر بخوام اینکارو بکنم ترجیح میدم بچه ی کوچیک بیارم که هم ندونه بچه ی من نیست و کمتر اذیت شه هم بتونم طبق معیارهای خودم تربیتش کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
در هر سنی باشن کار باحال و هیجان انگیزیه به نظرم...همیشه دلم میخواد شرایطش برام پیش بیاد و تجربش کنم...
حس خوبیه به یه نفر زندگی ببخشی...
آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤ خدای تو عذاب میکند ، خدای من میبخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده میشوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا میگیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم میکند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان میدهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق میورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔
سختیش کمی بیشتره دیگه. بچه ی این سنی به هر حال به یه شکلی تربیت شده. شخصیتش شکل گرفته. خاطراتی داره. غصه ها و کمبود هایی داره. شاید سخت تر عادت کنه. سخت تر کنار بیاد. باید وقت بیشتری براش گذاشت به نظرم.کار خیلی مهم و قشنگ و باارزشیه.
البته احتمال هم داره همه ی این مراحل رو به خوبی طی کرده باشه و بچه ی خوشحال و کم مشکلی باشه.
اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.
من خودم یه دختر دارم به من بچه کوچیک نمیدن ولی یه دختر ده ساله هست که یه مقدار مشکل مثانه داره من قبلا حامیش بودم هفته پیش حکم فرزندخواندگیش اومد .نمیدونم چیکار کنم
چرا به شما بچه کوچک نمیدن؟ حتما ادم باید متاهل باشه تا بهش بچه بدن؟ استارتر جان فیلم instant famil ...
من از بهزیستی پرسیدم گفتن هر بچه کوچیک ده تا شایدم بیشتر متقاضی اولویت اول داره .خانمای مجرد بالای سی هم میتونن که اولویت دومن و خانواده های فرزند دار اولویت سوم.ممنون حتما میبینم