2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیماریش اکستروفی مثانس.هنوزم اختیار ادرار نداره و پوشک میشه گاهی .البته شاید ماهی دو سه بار ولی روحی ...

قابل درمان نیس؟شب فقط کنترل نداره یا روزم اینطوریه؟

لطفا واسه برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستین.🙏

بی اختیاریش کامل نیست یعنی چند ثانیه قبلش میفهمه و بعضو وقتا چند دقیق قبل البته یه جراحیم داره که احتمال بهبودی کاملش 50%..دکتر بهم گفت اینارو و اینکه بیماریش نادره و حتی دکترا زیاد در موردش نمیدونن

خیلی خوبه اگه این کارو بکنی وقتی بچه های کوچیک خیلی خواهان دارن و این طفلکای معصوم رو کسی نمیخواد.ایشالله جراحی هم جواب میده. دختر خودت چند سالشه؟

این دختر رو دیدی؟

لطفا لایک نفرمایید.    با تشکر

فرزندخواندگی به معنای به سرپرستی گرفتن یک یا چند کودک است که رابطه زیستی با والدین ندارند. ممکن است فرزندخواندگی توجه شما را به دلایل مختلفی از جمله عدم باروری جلب کرده باشد و یا در پی انجام آن باشید. قطعا در این راه با نگرانی‌هایی دست به گریبان هستید و سوالاتی در ذهن خود دارید. فارغ از بحث‌های حقوقی ماجرای فرزندخواندگی، قطعا نیمی از اشتغالات ذهنی شما مسائل تربیت فرزند و روانشناختی را شامل می‌شود. در این رابطه بهره‌مندی از مشاوره کودک می‌تواند راه‌گشای شما در زمینه تربیت فرزندخوانده خود باشد.

منبع : فرزندخواندگی | نیازهای کودکان فرزندخوانده و واکنش‌های آن‌ها

سلام خواهرعزیزبهتره بگم فرشته زمینی تاپیکهات روخوندم اجرت باحضرت زینب چه شهامتی وچه قلب بزرگی میخاداینکه پرستارومادریک بچه بیماربود انشالله بااهل بیت محشورباشی ودربهشت جاودان پرنعمت شماخاکیان افلاکی هستین التماس دعادارم دخترای عزیزت رومیبوسم خداوندبهت قوت وصبروتوان بده 

بزرگترین دعاها دعابرای فرج مولا صاحب الزمان است گشایش شیعیان تنها درظهورایشان محقق میشوداللهم عجل لولیک الفرج خداوندا مرگ من وفرزندانم راتنها درشهادت قراربده آمیییین۰لایک ودرخاست دوستی ممنوع باتچکر.