2821
2789

پسرم حدود دوسال و دوماهشه.امروز شروع کردم از پوشک بگیرمش.خیلی خسته شدم سردرد گرفتم.هر یه ربع یه بار بردمش دستشویی تازه پی پی شو نگه داشت رفت تو اتاق درو بست کارشو کرد.بیاید یه کم بهم امیدواری بدید.

راه درازی در پیش داری

اگه دوست نداره اذیتش نکن 

بزار سال بعد 

این شادمانی که اکنون در دست توست مدت زیادی نخواهد ماند.این دستان نرم کوچکی که دردست تو آشیانه دارد در حالیکه در افتاب قدم می زنی همیشه با تو نخواهد بود، همین گونه این پآهای کوچکی که در کنارت می دود و باصدای مشتاقی که بدون وقفه و باهیجان هزاران سوال از تو می کند تا ابد نیستند.این صورتهای قابل اعتماد که به طرف تو توجه می کنند، یابازوان کوچکی که بر گردن تو حلقه می شوند و لبان نرمی که بر روی گونه های تو فشار می آورند دایمی نیستند.قلب خودت را بر ایشان اارزانی بدار، روزهایشان را از شادی پر کن، در خوشی و شادمانی معصومانه شان شریک باش که طفولیت جز روزی بیش نیست و با چشم بر هم زدنی از دست خواهد رفت❤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم می خوام شروع کنم 😭😭😭😭😭😭😭😭

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ

منم چند روز پیش شروع کردم ، از دسشویی مث چی میترسه اصلا پاشو نزاشت اومد بیرون جیش کرد تو شلوارش ، دو سه روز سعی کردم دیدم زوده ولش کردم 18ماهشه البته همه بهم گفتن زوده 

پسر من تقریبا۲۳ ماهشه یک هفتست شروع کردم دوروز اول سخت بود از روز سوم دیگه میگفت جیش دارم ولی یه وقتا شدیدا گرم بازی هست دیرتر میگه ویه ذره نم پس میده.پوشک شب هنوز میبندم ولی هر صبح که پامیشه پوشکش تمیزه.روز اول برا من خیییییلی سخت بود شبش از شدت درد دست وپاهام تا خود صبح گریه کردم ومسکن خوردم ولی الان راه افتاده دیگه

منم دخترم دوستل ويكماهشه سه روزه شروع كردم هريكساعت ميبردم دسشويي ولي ميترسه وخودشونگه ميداره باكلي شوق وذوق ميره دسشويي ولي به هيچ عنوان اونجاكارشونميكنه حتي وقتي ميبندمش ميگه مامان جيش دارم ولي ميبرم دسشويي نميكنه منم منصرف شدم گذتشتم بعدماه رمضون دوباره سعي كنم برام جالبه تا هشت ساعت امروزخودشونگه داشت

كاش زمان به عقب برميگشت

من سه سالگی گرفتم خوب بود با این که بیش فعاله معمولن هفته اول سخته یکم صبر کن اگه دیدی امادگی نداره ببندش چند ماهه دیگه شروع کن بی خود اعصاب خودتو و بچتو بخاطر پوشک خورد نکن 

مدفوع هم معمولا خیلی طول می کشه باید صبور باشی و اگر دعواش کنی و ۰۰۰ تو مرحله مقعدی می مونه

دیر شروع کردی .البته اگر میبینی اذیت میشه ولش کن چند ماه بعد شروع کن.من دخترمو ۱۵ ماهگی گرفتم.راحت بود اذیت نکرد

💚خانوم گل72هرکی از من بدش میاد بگه منم ازش بدم بیاد باهم روراست باشیم بهتره😅 
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792