2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و اینکه خیلی مهمه سلیقت توی چه رنج رمانیه؟ازین عشق های تخیلی و شخصیت های سوسول و پولدار؟یا چیزی که به واقعیت نزدیک باشه؟این رمانایی که گفتم تقریبا همشون به واقعیت نزدیکن و قابل لمسن و سلیقه ی من اینجوریه...رمان های سوسول بازی و پولداری و کل کل الکی و خنگ بازی دختر هم زیاد خوندم ولی یا چند خطشو خوندم و حذف کردم یا اینکه یبار خوندم و به فراموشی سپردم

مثلا رمان در همسایگی گودزیلا

اگه گفتی من کیم

رمان های پوراصفهانی اون اولیا از چاپیاش خبری ندارم

الان اسماشونو یادم‌نیس زیاد چون‌نگهشون نمیدارم

همیشه که با کارای بدمون نیست که مردم آزار میدیم بعضی وقتا با کارای نکردمون اذیتشون میکنیم...
و اینکه خیلی مهمه سلیقت توی چه رنج رمانیه؟ازین عشق های تخیلی و شخصیت های سوسول و پولدار؟یا چیزی که ب ...

واااای اگه گفتی من کیم عشقه عشششششق

برام ۲تا دونه صلوات میفرستی؟محتاجشونم
و اینکه خیلی مهمه سلیقت توی چه رنج رمانیه؟ازین عشق های تخیلی و شخصیت های سوسول و پولدار؟یا چیزی که ب ...

من نزدیک به واقعیت میخوام ولی عاشقونه چی به ذهنت میرسه؟

معلم ریاضی ام سوالی داشتین برای بچه هاتون بپرسین🌺
واااای اگه گفتی من کیم عشقه عشششششق

اره دیگه سلیقه ای رمانا...مثلا من اصصصصصلا اینجور رمانارو دوس ندارم

همیشه که با کارای بدمون نیست که مردم آزار میدیم بعضی وقتا با کارای نکردمون اذیتشون میکنیم...
من نزدیک به واقعیت میخوام ولی عاشقونه چی به ذهنت میرسه؟

اون رمانایی که نوشتم همشون عاشقانه هستن تقریبا...و از همشون هم قوی تر رمانای پگاه هست 

🤣😂😂من فیلمشو دیدم واااای بدون سانسور بود از هرچی فیلمه بدم اومد بعد از اون زدم تو کار باب اسفنجی ...

😂😂😂 تخیلیه ...ولی کلا میری یه دنیای دیگه..من هنوزم تو اون فضای بارونیم😅

من موضوع رمان برام مهمه که آبکی و توخالی نباشه رمان دالان بهشت بامداد خمار و جلد دومش شب سراب آدم ...

نویسنده رمان تن ها کیه و اینکه لینک دانلودشو دارین؟

کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.
اره دیگه سلیقه ای رمانا...مثلا من اصصصصصلا اینجور رمانارو دوس ندارم

من برام فرقی نداره فقط قشنگ باشه

اشرافی شیطون بلا خوندی؟

من  هیجانی دوس دارم ولی همه جوره میخونم

برام ۲تا دونه صلوات میفرستی؟محتاجشونم

به نظر من رمان های هما پور اصفهانی همه آبکی هستند به غیر از جدال پر تمنا. البته این نظر منه.با احترام فراوان به نظر دوستان

کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.