2777
2789
خوندم 

داستان شوهرش هم خوندی؟

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسطوررو زیاد شنیدم موضوش چیه

در مورد یه دختری که عاشق یه مردی میشه که بعداً با برادر اون مرد ازدواج میکنه

کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.

من موضوع رمان برام مهمه که آبکی و توخالی نباشه

رمان دالان بهشت

بامداد خمار و جلد دومش شب سراب

آدم و حوا و جلد دومش برزخ اما...

برای من بخون برای من بمون و جلد دومش صدای بارون،عطر نفسهات

تن ها

زمین و آسمون

و خیلی رمان دیگه که یادم نیست

من چننند سال پیش اریکا رو خوندم هنوز ک هنوزه هیچ رمانی ب پاش نرسیده.رمان انتقام از هوس تو و عروس استاد هم آنلاینن تو تل گرام .عالییییننننن به شدت توصیه میکنم بخونی

بی عشق نشاط و طرب افزون نشود♥️بی عشق وجود خوب و موزون نشود

خییییلی زیاد رمان خوب خوندم الان چندتاشو بیشتر یادم نیست

اسطوره که همه خوندن

زهرتاوان

مومیایی

تب

طلوع از مغرب

قتل کیارش

زنانه یا مادرانه

پشت ابرهای سیاه

به من بگو لیلی

طلاهای این شهر ارزانند

سیاه بازی

اسمان اذر

دروغ شیرین

قلب های شیشه ای

ناگفته ها

ای پارا

دون جوانی

باغ سیب

به رسم رقص کولی

چیزهایی هم هست

بانوی قصه

این مرد امشب میمیرد

پوکر

و...😂

همیشه که با کارای بدمون نیست که مردم آزار میدیم بعضی وقتا با کارای نکردمون اذیتشون میکنیم...