2777
2789
عنوان

بابام بهم میگه سربارمی..دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1430 بازدید | 84 پست
همه فک کنم از این حرفا شنیدن یکی کمتر یکی بیشتر دختر بودن سختههههه😞

بخدا ی حرفایی از بابام شنیدم روم نمیشه اینجا بگم خیلی سخته

میشه واسه موفقیتم تو کنکور ی صلوات بفرستی؟ایشالا جلو مامان و بابام روسیاه نشم ارزوشون رو براورده کنم🌸❤
یه گوش در یه گوش دروازه...بشین درستو بخون آیندتو بساز...اصلا زیر بار ازدواج با پسر عمت نرو اگه واقعا ...

تمرکز ندارم مثل قبل...اون ی روانیه که حتی پول نداره ی شکلات برای خودش بخره

میشه واسه موفقیتم تو کنکور ی صلوات بفرستی؟ایشالا جلو مامان و بابام روسیاه نشم ارزوشون رو براورده کنم🌸❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

غصه نخور اخرش درست میشه اخرش پدرته که میفهمه اشتباه کرده

دیگه کی دیگه وقتی اتیشم زد از درون؟خاکسترم رو جمع کنه؟  

دیگه کی دیگه وقتی اتیشم زد از درون؟خاکسترم رو جمع کنه؟    

بابا خوبه هنوز 18 سالته کمی صبور باش چند سال دیگه به این حال و احوال این روزات خنده ات میگیره زندگی هزارجور پستی بلدی داره مونده حالا تا معنی خاکستر شدنو بفمی

توجه توجه- من آقا هستم - آخشاو

ببین عزیزم حق داری کاملا میفهمم چی میگی 

دنیا کلا بی رحم هست به قول دکتر هلاکویی تار و پود این دنیا درد و رنج هست 

برو حرفای دکتر هلاکویی رو گوش کن ببین مردم زنگ میزنن چه سرنوشت های عجیب و غریبی دارند 

ولی اگر الان گریه کنی و بذاری حرفاشون روی تو اثر بگذاره نمیتونی موفق بشی 

فکر کن یه سری آدم جاهل دارن برای خودشون حرف میزنند 

آدم باید به راهی که داره میره ایمان داشته باشه اگر بخواد انقدر زود خودش رو‌ ببازه که آدما درسته میخورنش 

الان برو‌ بخواب یه آهنگ آرامش بخش گوش کن ساعتت رو‌ بذار برای ساعت ۷ بیدار بشو و از همین فردا تا تیر ماه که کنکورت هست روزی ۱۰ ساعت درس بخون 

ایشالا که موفق میشی 

محال است فرصتی را که حق الهی من است از دست بدهم ،زیرا در حمایت رحمتم ، نه در لوای قانون 
بابا خوبه هنوز 18 سالته کمی صبور باش چند سال دیگه به این حال و احوال این روزات خنده ات میگیره زندگی ...

من همین الانشم اندازه ی دختر 30ساله رنج دیدم...از دبیرستانم...از نامزدیم...از ماجرهای بعدش...از گم شدنش و تهدید کردن من...پسرعمه هایی که شده خار توچشمم..روح و جسمم که اسیر کنکوره...پدری که شده مایه عذاب من...مادری که مادری در حقم نمیکنه جوونی که داره با اه کشیدن من میگذره...بازم بگم؟

ببین عزیزم حق داری کاملا میفهمم چی میگی  دنیا کلا بی رحم هست به قول دکتر هلاکویی تار و پود این ...

مرسی بابت همه حرفای قشنگت مرسی مرسی ولی اگه قبول نشدم مرگ رو ترجیح میدم

من همین الانشم اندازه ی دختر 30ساله رنج دیدم...از دبیرستانم...از نامزدیم...از ماجرهای بعدش...از گم ش ...

درسته ولی بودن زندگی هیچکسی بی مشکل نیست ولی مهم طرز روبرو شدن با مشکلاته اینکه آدم با استیصال برخورد بکنه یا با صبر و بردباری و مقاومت

مرسی بابت همه حرفای قشنگت مرسی مرسی ولی اگه قبول نشدم مرگ رو ترجیح میدم

نه خدا نکنه مطمئنم قبول میشی ، این دو ماه یه فرصت طلایی  هست 

محال است فرصتی را که حق الهی من است از دست بدهم ،زیرا در حمایت رحمتم ، نه در لوای قانون 
درسته ولی بودن زندگی هیچکسی بی مشکل نیست ولی مهم طرز روبرو شدن با مشکلاته اینکه آدم با استیصال برخور ...

مگه هر ادمی ی صبری نداره؟مگه هرامی ی توانی نداره؟

نه خدا نکنه مطمئنم قبول میشی ، این دو ماه یه فرصت طلایی  هست

خدا کنه تو این 18سال که چیزی از طرف خدا ندیدم شاید تو این مورد کمکم کرد❤

مگه هر ادمی ی صبری نداره؟مگه هرامی ی توانی نداره؟

توانایی و تحمل آدم محدود نیست بی حد و نهایته بستگی به این داره بخوای میزان تحملتو ببری بالا یا نخوای مث تفاوت یه شاخه نرم و انعطاف پذیر با یه شاخه خشک اگه شاخه خشک باشی با اندک فشاری میشکنی اما اگه نرم و انعطاف پذیر باشی تند باد و طوفانم نمی تونن بشکننت خم میشی ولی نمیشکنی 

خدا کنه تو این 18سال که چیزی از طرف خدا ندیدم شاید تو این مورد کمکم کرد❤

اره ایشالا که کمکت میکنه شک نکن ‌

بتونی یه جا پرستاری هم قبول بشی عالیه یا کلا هر رشته ای که خوب باشه 

اره ایشالا که کمکت میکنه شک نکن ‌ بتونی یه جا پرستاری هم قبول بشی عالیه یا کلا هر رشته ای که خوب با ...

رشتم ریاضیه

توانایی و تحمل آدم محدود نیست بی حد و نهایته بستگی به این داره بخوای میزان تحملتو ببری بالا یا نخوای ...

واسه من تو این سن محدوده😞