2777
2789
عنوان

کمک نوجوون دار کمک کنین

287 بازدید | 41 پست

با سلام من اول ممنونم که مشاوره میدین بهم پسر من سال دهمه مدتیه متوجه شدم تو نت دنبال تصاویر وفیلمهای بدوایناست نمیدونم چکار کنم دارم دیونه میشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم پسر ۱۰ ساله ب نت دسترسی کامل داره؟؟؟😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞

سال دهم یعنی ۱۵ سال

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

یحتمل کنجکاوی !

یه سری حرفها رو تو مدرسه می شنون  و  می خوان کم نیارن  و اطلاعات داشته باشن ( ولی راه درست  کسب اطلاعات رو بلد نیستن)

با مشاور  مدرسه شون  صحبت کنید  و راه حل بگیرید ( اگر مشاور عاقلی البته )

پدرش  بهش نزدیک شه و رابطه شو  بهتر کنه  و اطلاعات متناسب با سن ش  بهش بدن 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بگین چکار کنم می ترسم به همسرم بگم بد برخورد کنه چون خیلی زود عصبانی میشه اولین بار تو گوشی خودم دیدم سرچ کرده اولش انکار کرد بعدش گردن گرفت وگفت قول داد دیگه تکرار نشه ولی امروز دیدم تو تبلتش وقتی من نبودم این کار رو کرده وقتی باهاش حرف زدم میگه همه بچه ها میدونن وتو گوشیشون دارن  باباش تبلتش رو به خاطر بازی کلش از تابستون گرفته بود تازگیها داده دستش الان من چکار کنم

و البته مهم تر از هر چیز اینکه ی سری چیزت طبیعیه نباید دخالت کنید تو روند طبیعی رشد عقلیو روحیش همه پسرا تجربه این چیزارو دارن تو سن پسر شما...بدترین کار اینکه نحقیرش کنید تنبیهش کنیدو محدودش

بگین چکار کنم می ترسم به همسرم بگم بد برخورد کنه چون خیلی زود عصبانی میشه اولین بار تو گوشی خودم دید ...

مادر خوب !

آدم  این جور چیزها  رو مستقیم  ب روی بچه نمیاره  ک  روش ب روی آدم  باز شه  و بعد از مدتی  طلبکار  و پنهان کار تر  هم بشه ! 

سیاست داشته باشید  

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....