2777
2789

نه عزيزم

بستگي به پري داره

سيكلت چند روزه باشه

لطفاً واسه مامان شدنم دعا كنيد ، اما شك ندارم نهايتش زمان ببره ابان سال ٩٨ بايد انتظار بكشم ، تا اون موقعه باردارم ،شايد همين ماه باردار شم ،ولي ميدونم امام حسين حاجتمو ميده ، شك ندارم چون ميدونه جدمه بايد بهم نگاه كنه 😍. من منتظر جوابم امام حسين 🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتره از كيت تخمك گذاري استفاده كني

از داروخانه تهيه كن

لطفاً واسه مامان شدنم دعا كنيد ، اما شك ندارم نهايتش زمان ببره ابان سال ٩٨ بايد انتظار بكشم ، تا اون موقعه باردارم ،شايد همين ماه باردار شم ،ولي ميدونم امام حسين حاجتمو ميده ، شك ندارم چون ميدونه جدمه بايد بهم نگاه كنه 😍. من منتظر جوابم امام حسين 🙏
سیکلم۲۴روزه س،دکتربهم دوفاستون داده گفته حتما۱۴تخمکگزاریته

اگ ٢۴ روزه ایـ... روز تخمک گذاریت ١٢ پریودته

آی ام کورد❤آنگاه که ناامیدی بر جانتــ پَنجه افکنده و رها نمیشوی..به من امیدوار باش.(زمر/53)
بهتره از كيت تخمك گذاري استفاده كني از داروخانه تهيه كن

گرفتم،ولی براتعیین جنسیت رفتم دکترهمتی گفته دوفاستون بخور روز۱۴اقدام کن،گیج شدم اصن

واسه شفای شوهرم یه حمد یایه صلوات میگی،شاید بادعای شما خوب شد😘

من سيكلم ٢٦ تا ٢٨ روزه

هميشه روز ١٠ تا ١٢ تخمك گذاري دارم

سیکلم۲۴روزه س،دکتربهم دوفاستون داده گفته حتما۱۴تخمکگزاریته

من مادر شوهرم میگه زمان های قدیم کی میدونسته تخم گذاری چیه؟؟؟؟؟ همین ک پریود تموم میشد شبش اقدام میکردیم ...معمولا یک شب در میان.....و بچه مگرفت...شما هم ب این چیزا توجه نکن.پریود ک تموم شد شبش اقدام برو

آی ام کورد❤آنگاه که ناامیدی بر جانتــ پَنجه افکنده و رها نمیشوی..به من امیدوار باش.(زمر/53)
من سيكلم ٢٦ تا ٢٨ روزه هميشه روز ١٠ تا ١٢ تخمك گذاري دارم

ازکجامیفهمین،من قبلا ترشحاتم زیاد بود جدیدا کم شده،نمیفهمم،دردم ندارم

واسه شفای شوهرم یه حمد یایه صلوات میگی،شاید بادعای شما خوب شد😘
گرفتم،ولی براتعیین جنسیت رفتم دکترهمتی گفته دوفاستون بخور روز۱۴اقدام کن،گیج شدم اصن

پسر مي خواي؟؟؟

چند ماه اقدامي؟؟؟ برو دكتر بگو سونو واژينال مي خواي بشي

اونجوري  ميفهمي كي تخمك گذاريته

البته بهتره روزه ١١ پري بري