2777
2789
ازکجامیفهمین،من قبلا ترشحاتم زیاد بود جدیدا کم شده،نمیفهمم،دردم ندارم

من كيت ميزارم

علائمي ندارم اصلا

لطفاً واسه مامان شدنم دعا كنيد ، اما شك ندارم نهايتش زمان ببره ابان سال ٩٨ بايد انتظار بكشم ، تا اون موقعه باردارم ،شايد همين ماه باردار شم ،ولي ميدونم امام حسين حاجتمو ميده ، شك ندارم چون ميدونه جدمه بايد بهم نگاه كنه 😍. من منتظر جوابم امام حسين 🙏
من سيكلم ٢٦ تا ٢٨ روزه هميشه روز ١٠ تا ١٢ تخمك گذاري دارم

منم ٢۶ روزس...دقیق١۴ پریودم تخمک ازاد میشه.ولی دوماهه سقط کردم..اصلا ترشحات تخمک گذاری ندارم

آی ام کورد❤آنگاه که ناامیدی بر جانتــ پَنجه افکنده و رها نمیشوی..به من امیدوار باش.(زمر/53)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مادر شوهرم میگه زمان های قدیم کی میدونسته تخم گذاری چیه؟؟؟؟؟ همین ک پریود تموم میشد شبش اقدام میک ...

من ٥ ماهه اقدام كردم نشدم

يعني يك شي در ميون تا پري بعدي؟؟؟؟

ميميريم

لطفاً واسه مامان شدنم دعا كنيد ، اما شك ندارم نهايتش زمان ببره ابان سال ٩٨ بايد انتظار بكشم ، تا اون موقعه باردارم ،شايد همين ماه باردار شم ،ولي ميدونم امام حسين حاجتمو ميده ، شك ندارم چون ميدونه جدمه بايد بهم نگاه كنه 😍. من منتظر جوابم امام حسين 🙏
منم ٢۶ روزس...دقیق١۴ پریودم تخمک ازاد میشه.ولی دوماهه سقط کردم..اصلا ترشحات تخمک گذاری ندارم

ان شاالله بزودی زود باردارشی عزیزم

واسه شفای شوهرم یه حمد یایه صلوات میگی،شاید بادعای شما خوب شد😘
من ٥ ماهه اقدام كردم نشدم يعني يك شي در ميون تا پري بعدي؟؟؟؟ ميميريم

اره یک شب در میان...من خودم ٧ ماه انجام دادم...بعد ٧ ماه حامله شدم.ولی قلبش تشکیل نشد

آی ام کورد❤آنگاه که ناامیدی بر جانتــ پَنجه افکنده و رها نمیشوی..به من امیدوار باش.(زمر/53)
چجوریه؟

مثل سونو فقط از رو شكم نيست از داخله

اصلاً اصلاً درد نداره

مثل سونو فقط از رو شكم نيست از داخله اصلاً اصلاً درد نداره

مرسی از راهنماییت،باید برم همینکاروکنم،ولی چه روزی برم

واسه شفای شوهرم یه حمد یایه صلوات میگی،شاید بادعای شما خوب شد😘
اره یک شب در میان...من خودم ٧ ماه انجام دادم...بعد ٧ ماه حامله شدم.ولی قلبش تشکیل نشد

الهي انشالله اينبار بدون مشكل ني ني دار شي

خوب تو اين ٧ ماه يك شب در ميان داشتين؟؟؟

يا فقط همون ماه اخري؟؟

من ٥ ماهه اقدام كردم نشدم يعني يك شي در ميون تا پري بعدي؟؟؟؟ ميميريم

روز ١٢ و ١۴ و ١۶ و ١٨ و ٢١پری اقدام داشتم...و شدم

الهي انشالله اينبار بدون مشكل ني ني دار شي خوب تو اين ٧ ماه يك شب در ميان داشتين؟؟؟ يا فقط همون ما ...

فقط اخری یک شب در میان....۶ ماه قبلش هر شب خخخخخخخخخخخ

مرسی از راهنماییت،باید برم همینکاروکنم،ولی چه روزی برم

من يه بار رفتم گفت روز ١١ پري بيا واسه سونو

بعد گفت تخمك فردا ازاد ميشه، ولي باردار نشدم

ميتوني از روز ١٠ پري تا ١٢ پري بري واسه سونو