2777
2789
عنوان

فولیکول عکس سونو

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 75 پست
چه جالب واسه من برعکسه این عجب درد مارمولکیه 🤔🤔🤔من سالها قبل دکتر می رفتم قرص متفورمین کلومیفن لت ...

وای راس میگی؟؟!!!من نی نی میخوااااااااام☹☹☹آمپولاش درد دا ره؟😭😭😭😭😭

❤برای سلامت تو دلمیم یه صلوات میفرستی؟❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا ۸ روزه بود  یه بی بی زدم اول مثبت شد بعد یکی از خط هاش محو شد بعد سه تا دیگه زدم منفی بود ...

شاید بارداری اگه چند روز دیگه نشدی برو ازمایش بده

تنها چیزی که تو زندگی بدون تلاش به دست میاری,  شکسته...!
بچه ها من تنبلی دارم ۱۱ روزه پروژسترون زدم هنوز پری نشدم

اگه ضخامت اندو کم باشه با امپولم پر نمیشی.. هروقت پر عقب افتاد اول سونو بده اگه ضخامت خوب بود امپول بزن اگه کم بود دوفاستون بخور ده روز بعد قط کنی پری میشی

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊
من خودمم خیلی وقتا میبینم طرف فقط آت و آشغال میخوره ها ولی سالمه سالم ماهه اول اقدام باردار میشه 😕 ...

واقعا. من دکتر رفته بودم خانمه 35 سالش بود دوقلو ناخواسته باردار بود . من بدبخت پارسال هم یه بارداری داشتم که هنوز نفهمیده بودم چی شد که هفته دوم خونریزی کردم. نمیدونم چه حکمتیه. خدایا حکمتت رو شکر 

من خودمم خیلی وقتا میبینم طرف فقط آت و آشغال میخوره ها ولی سالمه سالم ماهه اول اقدام باردار میشه 😕 ...

باور کن نمی دونم چه حکمتیه که خیلیها بچه نمی خوان سریع بار دار می شن و مجبور به سقط ....من خودم یه بار پیش ماما رفتم واسه رفع عفونت قبل از دکتر رفتم اتاق معاینه یه نی نی خییییلی کوچولو روی سینک اتاق معاینه بود دکترکه اومد انداختش سطل آشغال ..دوست داشتم اون لحظه بزارمش توی شکم خودم 😢😢😢واسش مادری کنم 

رفته ام از خویش کسی منزل نیست 😔😔😔😔😔
وای راس میگی؟؟!!!من نی نی میخوااااااااام☹☹☹آمپولاش درد دا ره؟😭😭😭😭😭

ان شاالله واسه شما سریع نتیجه بده ....امپولاش که با عشق می زدم اصلااااا دردی رو حس نمی کنم

اگه ضخامت اندو کم باشه با امپولم پر نمیشی.. هروقت پر عقب افتاد اول سونو بده اگه ضخامت خوب بود امپول ...

فک نکنم ضخامت آندو کم باشه تو آخرین سنو۷.۸ بوده یعنی اگه نشم یا ضخامت آندوه یا بارداری؟

فک نکنم ضخامت آندو کم باشه تو آخرین سنو۷.۸ بوده یعنی اگه نشم یا ضخامت آندوه یا بارداری؟

بله قطعا.. منم یبار عقب زدم‌آز دادم باردار نبودم سونو رفتم ضخات ۴.۵ بود دکتر گف با امپول نمیشی اول باید ضخامت زیاد بشه ک بعد ریزش کنه پر بشی.. دوفاستون خوردم ده روز بعد قط کردم پر شدم..

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊

تنها راهش اینه که چند روز صبر کنی ببینی پریود میشی یا نه چون هنوزم وقت داری

باور کن نمی دونم چه حکمتیه که خیلیها بچه نمی خوان سریع بار دار می شن و مجبور به سقط ....من خودم یه ب ...

آخی الهی ایشالله که به حق همین نیمه شعبان خدا دامن شمارو هم سبز کنه....ایشالله هرکی بچه میخواد خدا بهش بده

❤برای سلامت تو دلمیم یه صلوات میفرستی؟❤
آخی الهی ایشالله که به حق همین نیمه شعبان خدا دامن شمارو هم سبز کنه....ایشالله هرکی بچه میخواد خدا ب ...

وای خدایا انشالله.. من یساله منتظرم خدایا ینی میشه..

آخی الهی ایشالله که به حق همین نیمه شعبان خدا دامن شمارو هم سبز کنه....ایشالله هرکی بچه میخواد خدا ب ...

ان شاالله همه منتظرا مادر بشن ...خدا به منم یه دختر خوشگل و تپل بده 🥰🥰🥰🥰