2777
2789
عنوان

فولیکول عکس سونو

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 75 پست
دوستان حالا به نظرتون اینا فولیکوله یا کیست شده؟

اخه فرق فولی و  کیست تو سایزه چشمی نمیشه فهمید.. الان تو این عکسا ک از سایتا ورداشتی چی نوشته؟

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊
وای خدایا انشالله.. من یساله منتظرم خدایا ینی میشه..

انشاءالله هر چه زودتر باردای برات اتفاق بیفته تا حالا داروی تحریک تخمک هم داده دکتر بهت؟

تنها چیزی که تو زندگی بدون تلاش به دست میاری,  شکسته...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاالله همه منتظرا مادر بشن ...خدا به منم یه دختر خوشگل و تپل بده 🥰🥰🥰🥰

آخی من  یه دختر دارم یه پسر میخوام کاش هممون به چیزی که میخوایم برسیم

❤برای سلامت تو دلمیم یه صلوات میفرستی؟❤
انشاءالله هر چه زودتر باردای برات اتفاق بیفته تا حالا داروی تحریک تخمک هم داده دکتر بهت؟

تااااازه بعد یسال اینماه بهم لتروزول داده بدون سونو و امپول.. منتظرم پری بشم بخورم.. این یسال دوفاستونو متفورمین میخورم..

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊
اخه فرق فولی و  کیست تو سایزه چشمی نمیشه فهمید.. الان تو این عکسا ک از سایتا ورداشتی چی نوشته؟

روش نوشته بود دیگه یکیش که مثل من بود زده بود تخمدان نرمال. اونیکی که دوتا بود چپی pco بود و راستی نرمال. نمیدونم والا خداکنه زودتر فردا بشه برم دکتر انقد ناراحتم که فکر کنم اگه فولی هم باشه بپوکن    

وای خدایا انشالله.. من یساله منتظرم خدایا ینی میشه..

اره بابا ایشالله که میشه انقد روشای مختلف قرص و دارو اومده که امکان نداره بارداری نشی گلم فقط استرسه که جلوی بارداری رومیگیره بهش فکرنکن زمانش که  برسه شماام مادرمیشی

اگه خواستی توضیحات سونو رو بفرست راهنماییت کنیم 

توضیحات چیز خاصی ننوشته فقط من به دکتر سونو گفتم pco بودم اونم سریع تایپ کرد که کیست ریز محیطی دیده میشه. اخه اینا که کیست ریز محیطی نیست

روش نوشته بود دیگه یکیش که مثل من بود زده بود تخمدان نرمال. اونیکی که دوتا بود چپی pco بود و راستی ن ...

باید از اون خانومی که داشت سونو میکرد شما رو میپرسیدید که ازاد شده یانه؟

تااااازه بعد یسال اینماه بهم لتروزول داده بدون سونو و امپول.. منتظرم پری بشم بخورم.. این یسال دوفاست ...

انشا... نتیجه میگیری همین ماه

توضیحات چیز خاصی ننوشته فقط من به دکتر سونو گفتم pco بودم اونم سریع تایپ کرد که کیست ریز محیطی دیده ...

حتما هست اونا دکترن بیشتر می دونن 

رفته ام از خویش کسی منزل نیست 😔😔😔😔😔
تااااازه بعد یسال اینماه بهم لتروزول داده بدون سونو و امپول.. منتظرم پری بشم بخورم.. این یسال دوفاست ...

تاحالا سونو ی واژینال رفتید؟واسه اینکه روز تخمکگذاریتون و بفهمید؟

باید از اون خانومی که داشت سونو میکرد شما رو میپرسیدید که ازاد شده یانه؟

اصلا حرف حالیشون نیست انقدم سرشون شلوغه که به حرف ادم گوش نمیکنن. تازه من گفتم داروی مصرف کردم برای افزایش سایز فولیکول

روش نوشته بود دیگه یکیش که مثل من بود زده بود تخمدان نرمال. اونیکی که دوتا بود چپی pco بود و راستی ن ...

دکترت نگفته چجوری اقدام کنی؟ گفته سونو کنی بعد بری پیشش؟