2777
2789
عنوان

فولیکول عکس سونو

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 75 پست
چرا اکثر خانوما تنبلی دادن اخه بدبختی خوبم نمیشه اه تنبلی خراست

من علاوه بر اون اضافه وزن و پرمویی هم دارم 😪😪😪😪

رفته ام از خویش کسی منزل نیست 😔😔😔😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من خودم هم سونوی قبلیام کیست ریز محیطی بوده و واقعا همینطوره. ولی چند ماهه متفورمین مصرف کردم و ...

دارو چی مصرف کردی؟

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊
من علاوه بر اون اضافه وزن و پرمویی هم دارم 😪😪😪😪

من وزنم خوبه لاغرم یکم جون گرفتم ۶۰کیلوشدم..من جوش و ریزش مو دارم☹☹دکتر چی داده بخوری؟

❤برای سلامت تو دلمیم یه صلوات میفرستی؟❤
اره من خودم هم سونوی قبلیام کیست ریز محیطی بوده و واقعا همینطوره. ولی چند ماهه متفورمین مصرف کردم و ...

ببر پیش متخصص شاید فولیکول ازاد شده این شکلیه

❤برای سلامت تو دلمیم یه صلوات میفرستی؟❤
من وزنم خوبه لاغرم یکم جون گرفتم ۶۰کیلوشدم..من جوش و ریزش مو دارم☹☹دکتر چی داده بخوری؟

چه جالب واسه من برعکسه این عجب درد مارمولکیه 🤔🤔🤔من سالها قبل دکتر می رفتم قرص متفورمین کلومیفن لتروزول آمپول هاش ام جی هاش سی جی وااااای خیلی استفاده کردم بی نتیجه 

رفته ام از خویش کسی منزل نیست 😔😔😔😔😔
ببر پیش متخصص شاید فولیکول ازاد شده این شکلیه

اره فردا وقت دکتر دارم. ولی اعصابم خورده. تو اینترنت میگشتم این مدلی رو اکثرا زده فولیکول بذار یه عکس بذارم

تنها چیزی که تو زندگی بدون تلاش به دست میاری,  شکسته...!
مگه بقیه چی می خورن 😔😔😔

من خودمم خیلی وقتا میبینم طرف فقط آت و آشغال میخوره ها ولی سالمه سالم ماهه اول اقدام باردار میشه 😕 بهد من با اینهمه رعایت میشم تنبلی تخمدان و بعد یسال هنوز بچه دار نشدم..

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊