2777
2789

سلام به همه

کانال

Dr majidi

رو تو تل گرام سرچ کنید، این خانوم دکتر  متخصص خود شناسی هستن و یاد میدن با قانون جذب چطور از زندگی لذت ببریم و چطور می تونیم با تغییر دیدگاه به تمام خواسته های دلمون برسیم ( مثلا پول دار شدن ، باردار شدن و یا هرچیز دیگه )

انجام دادن دستوراتش معجزه می کنه و خیلی ها زندگیشون دگرگون شده

منم از وقتی باکانال های دکتر مجیدی آشنا شدم و وقت گذاشتم و مطالعه کردم زندگیم برام لذت بخش و شیرین تر شده

حتما عضو کانال هاشون بخصوص کانال معجزه ی سپاسگزاریش بشید تا اثرش رو روی زندگیتون ببینید

من از طریق همینجا و مطالعه در مورد قانون جذب ( اونم مناسب با فرهنگ ایرانی اسلامی ) این کانال رو پیدا کردم و عضو کانال هاشون شدم

باید وقت بذارید و آموزش هاشون رو توی زندگیتون پیاده کنید و کم کم میبینید توی زندگیتون چه اثرهای فوق العاده ای میذاره ...

اینم عیدی من به همه ی شما به مناسبت اعیاد شعبانیه

خدایا بابت هدیه های قشنگت ممنونم ، خودت مراقبشون باش ، به خودت سپردمشون   ((  الحمدالله رب العالمین ))  
پیج اینیستا داره ؟؟؟

بله داره 

اگه وارد کانالشون بشید روی اسمشون بزنید ادرسش میاد 

خدایا بابت هدیه های قشنگت ممنونم ، خودت مراقبشون باش ، به خودت سپردمشون   ((  الحمدالله رب العالمین ))  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مساله اینه فقط اینیستا دارم تل ندارم 

تو را آفرید که بهترین خودت باشی...اینستاگرام 👇tayebe_majidi_official

اینم اینستا ولی به نظرم ارزششو داره بخاطر این کانال تل گرام رو نصب کنی 

دوستم  من زدم نیومد، اسمش و درست نوشتید؟_چیزی نداره؟

صبر کن یبار دیگه نگاه کنم 

میشه لطف کنید جواب بدید دوست عزیز 

Dr majidi

دقیقا همین به انگلیسی نوشته

@Dr_tayebemajidi رفتم از تو اینستاگرام کانال تلگ رام رامش رو پیدا کردم، ایدی درستش اینه ،

ممنون دوستم که بهمون معرفیش کردی 

خوش باش که هر که راز داند*داند که خوشی خوشی کشاند،،،، ،،،شیرین چو شکر تو باش شاکر*شاکر هر دم شکر ستاند 💪❤
ممنون عزیزم

تونستی عضو بشی؟؟

نیاز به حوصله داره و اگه از اول شروع کنی به خوندن مطمئنا تو هم جذب این کانال خوب میشی

امیدوارم به تمام خواسته های قلبیت برسی