2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معذرت خواهی نداره قشنگم فقط خندم گرفت  حالا چرا انجام دادی؟

درد داشتم سمت چپ شکمم هم اینکه سه ساله اقدامم ولی تو عمل همه چی هم خوب بوده لوله ها باز بودن 

❤اللهم صل علی محمد و علی آل محمد ❤
درد داشتم سمت چپ شکمم هم اینکه سه ساله اقدامم ولی تو عمل همه چی هم خوب بوده لوله ها باز بودن 

خب خداروشکر

اگه خونریزیتم کم هست تا چند هفته میتونه ادامه دار بشه اکه خدای نکرده بیش از حد شد یا تب کردی یا یبوست داری و هنز دفع گازی نداشتی باید مراجعه کنی که البته مورد آخردرباره شما بعیده با چیزاییکه شما گفتی

🧚‍♀️
طبیعیه نگران نباش

ی سوال داشتم اگه اطلاعی داری میشه واسم توضیح بدی عزیزم...من رفتم یزد پارسال لاپراسکوپی تشخیصی شدم بعد عمل به دکتر گفتم مشکلم برطرف شد گفتش که شاید برطرف شده باشه..سوالم اینجاست که آیا تو لاپراسکوپی تشخیصی درمان نمیکنن؟چون من به خاطر سقط چسبندگی داشتم ولی دکتر نگفت که رفعش کردیم