2777
2789
عنوان

یه بدبخت:بگین چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1391 بازدید | 35 پست
خودم میدونم😕

به نظرم هر چی میخوای بگیری فقط ساید نگیر...یخچال دو قلو بگیر هم جا دار تره هم قیمتش مناسب تره 😑ما یک ماهه ساید سامسونگ گرفتیم جادار نیستو راضی نیستیم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اسنوا گرفتم برا جهیزیم خارجیا گرون بود والا اسنوا هم گرون بود دیگه مجبور بودم 😥😥

اره واقعا .قیمتا رو میبینم سرم سوت میکشه😢

چرا یه بدبخت؟نمیدونم همین به ذهنم اومد. خوشبخت ک شدم عوض میکنم

دوست من چهارپنج ساله سوزان داره

یکی از دوستای دیگم تقریبا 5سال الکترواستیل بالایخچال داشت بعد دوقلوشو گرفت

دوتا از دوستای دیگمم حدود 8ساله الکترواستیل دارن

پارسالم رفتیم یه فروشگاه هیمالیا دیدیم انصافا جادار و قشنگ بود ولی کاراییشو نمیدونم

یادتونه نوشتم یه دوست دارم اسمش مریمه و متولد اسفند که تو دبیرستان رشت باهاش دوست شدم، گمش کرده بودم و خیلی دنبالش بودم؟پیداش کردم به سختی😍زنگ زدم باهاش حرف زدم بعد تو واتس بهم پیام می‌دادیم اون بیشتر فرم پایان نامه شو میداد تا من بدم به دوستام پر کنن، بعد دیگه جواب نداد و رابطه شو قطع کرد 😅 بعضی وقتا حالم از محبتی که اشتباهی نثار یه عده کردم بد میشه...ولی خب من انسانم و ذاتا اهل محبت به دیگران ❤️ان شاالله محبت اهلبیت تو زندگی هامون جاری باشه 😍😻😘
نه، يخچال خالي ،جا يخيش خوبه ،بالاش جا يخي داره ، نميدونم دقيقا چي بهش ميگن من بجا فريزر استفاده ميک ...

انشالله میخری  گلم

مامانم 15ساله فریزر پارس داره.عالیه.مادرشوهرم یخچال و فریزرش هردو پارس هستن 3ساله اخ نگفته.خودم دوو ...

مرسی خانومی

یخچال فریز بالا پایینه؟مدلشو میگی بهم .ممنون میشم

اره از همینا ک بالا و پایین داره..روی برچسب کنارش نوسته یخاچال فریزر بدون برفک نوعII

زمستان سرد منم بهاری گرم دارد،،،بزرگ میشم واسه کسی که کوچیکم کرد...🥰😉