2777
2789
عنوان

واکسن ۱۸ ماهگی

253 بازدید | 29 پست

سلام دوستان من پسرمو بردم واکسن بزنم نزدن چون یکسالگی بعد واکسن تب چهل درجه کرد الان گفته پزشک اطفال باید ببینه نامه بده کسی بوده بچه ش اینجوری باشه

به طور معمول بچه ها چندتا واکسن دارن ؟

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

تب ۴۰درجه کردچحوری اومدپایین بستری کردی یاخودت کنترل کردی؟؟

من نشنیدم همچین چیزیوخوب ببردکترنامه بده وقتی مشکلی نداره 

اون موفع واکسن زدی سزمااینانداشتء؟؟

واکسن یسالکی ک خیلی سبکه 

وخدایی که بشدت کافیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدوتولد ۲ماه ۴ماه ۶ماه ۱سال  ۱۸ماهگی و۶سال

ممنون 🌹🍓

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
بله گلم ...پسرمن تو 6 ماهگی تشنج کوچیکی کرد از اون به بعد پیش دکترش میبرم میزنم همه واکسناشو

عزیزم چرااینجودی شدیعنی واکسنش مشکل داشت؟؟؟الان میبری تومطب میزنی؟؟راستش منم قراره دوشنبه واکسن ۶ماهگیشوبزنم استرس گرفتم یکم توضیح میدی 

وخدایی که بشدت کافیست

من پسرم بعد از واکسن 2ماهگی اینجوری شد.البته چند روز بعدش.و بیمارستان بستری شد.واکسن بعدیشو نامه از دکتر گرفتیم چون میگفت شاید حساسیت ب واکسن بوده ولی پسرم سرماخورده بود

تیکر تولد پسر نازم  
تب ۴۰درجه کردچحوری اومدپایین بستری کردی یاخودت کنترل کردی؟؟ من نشنیدم همچین چیزیوخوب ببردکترنامه بد ...

آره بردم بیمارستان شیاف میزاشتم تبش که قطع شد اومدیم خونه بهداشت میگه بعضی از بچه ها آلرژی دارن

آره بردم بیمارستان شیاف میزاشتم تبش که قطع شد اومدیم خونه بهداشت میگه بعضی از بچه ها آلرژی دارن

اهاچه جالب 

خوب ببرمطب دکتربزن راستی بلافصله بعدزدن واکسن اینطورشدیااومدی خونه؟؟

وخدایی که بشدت کافیست
من پسرم بعد از واکسن 2ماهگی اینجوری شد.البته چند روز بعدش.و بیمارستان بستری شد.واکسن بعدیشو نامه از ...

سرماخورده باشه ک اصلاواکسن نمیزنن چحوری شدک بهداشت زدبرات؟؟

وخدایی که بشدت کافیست