2777
2789
عنوان

واکسن ۱۸ ماهگی

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 29 پست
اهاچه جالب  خوب ببرمطب دکتربزن راستی بلافصله بعدزدن واکسن اینطورشدیااومدی خونه؟؟

چ جالب نشنیده بودم اصلاهمچین چیزیو

میگم ک چطور ب دوماهگی و۴ماهگی خساسیت نشون ندادبعدا؟؟ایناهمه تکرارهمن دیگن دیگ 

وخدایی که بشدت کافیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه شب اینطور شد هر چی تب بر دادم تبش قطع نمیشد

ایشالاک این یکیودیگ اذیت نکنه خیلی سخته 

میدونی من جفت بچه هام الرژی دارن اینوگفتی یکم استرس گرفتم نمیدونم حالاالرژی غذایی تنفسی بامال واکسن فرق داره یانه ولی دکارش هدگزچیزی دراینموردنگفت 

وخدایی که بشدت کافیست
سرماخورده باشه ک اصلاواکسن نمیزنن چحوری شدک بهداشت زدبرات؟؟

نه.بعد از واکسن مریض شد.واسه واکسن تب کرد ولی بعد از 3روز دیدم تب داره همچنان وناله میکرد بعد ک بردم دکتر گفت شاید از حساسیت ب واکسن باشه ولی بعدش معلوم شد ویروسیه.

تیکر تولد پسر نازم  
ایشالاک این یکیودیگ اذیت نکنه خیلی سخته  میدونی من جفت بچه هام الرژی دارن اینوگفتی یکم استرس گ ...

دخترم بردم واکسن زدم اون کلا آلرژی به غذا داره ولی ماشالله خیلی حالش خوبه میگفت تو بچه ها نادره خیلی کم پیش میاد تو یکسالگی بچه ای تب بالا کنه

دخترم بردم واکسن زدم اون کلا آلرژی به غذا داره ولی ماشالله خیلی حالش خوبه میگفت تو بچه ها نادره خیلی ...

شانسه دیگ 

حالاخوبه فهمیدی 

ببردکترباخیال راحت بش بزنه 

والااین الرژی نمیدونم چیه جون منوگرفته بچه اولم ک هنوزدرگیرشم بعد۷سال 

دومیم ازسرفه ش دیگ کلافم 

وخدایی که بشدت کافیست
آره‌ خداروشکر راست میگی خیلی سخته انشالله بهتر بشن 

ببین مثلاتخم مرغ یاپروتین شیرگاوک بیشترین الرژی روداره توبچه هاتوبعضی واکسناهستش 

ولی پسزمن ک الدژی شدیدب پروتیین گاوی داشت هرگزموردی پیش نیومربراش 

اون امپول ک میگی احتمالااپی نفرین نیس؟؟

وخدایی که بشدت کافیست
عزیزم چرااینجودی شدیعنی واکسنش مشکل داشت؟؟؟الان میبری تومطب میزنی؟؟راستش منم قراره دوشنبه واکسن ۶ماه ...

نمیدونم وقتی واکسن زدن اوردمش خونه درجا خوابید ویکساعت بعدش بیدارشد نق زد و دیدم بدنش کبود و حال نداره دیگه نمیدونم چی شد تنها بودم نیمساعت بعدش حالش خوب شد ...دکترش میگفت تشنج بوده و منم سر در نمیاوردم ...از وقتی پیش دکترش میزنم خیالم راحته که چینی نمیزنن و اصله...هر بچه ایی یطوری انشالله که پسر شما خوب بگذرونه ...منم الان برای واکسن 18 ماهگیش کلی غصه دارم😔

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
نمیدونم وقتی واکسن زدن اوردمش خونه درجا خوابید ویکساعت بعدش بیدارشد نق زد و دیدم بدنش کبود و حال ندا ...

اگ پیش دکترمیزنی ک خیالت راحت چک میکنه بچه رو

ولی اخه همه دکتراواکسن ندارن من میبرمش بهداشت میزنم همیشه 

ایشالاک مشکلی پیش نیادخداهمه نی نیاروحفظ کنخ وافعامظلومن طفلیا

وخدایی که بشدت کافیست
اگ پیش دکترمیزنی ک خیالت راحت چک میکنه بچه رو ولی اخه همه دکتراواکسن ندارن من میبرمش بهداشت میزنم ه ...

انشالله 🙏🙏

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
ببین مثلاتخم مرغ یاپروتین شیرگاوک بیشترین الرژی روداره توبچه هاتوبعضی واکسناهستش  ولی پسزمن ک ...

پسر من حساسیت به چیزی نداره فقط به واکسن بدنش واکنش نشون میده نمیدونم فکر کنم واکسن مخصوص برای این جور بچه ها هست که عوارضش کمتره