2777
2789
عنوان

ورم غدد لنفاوی پشت گوش بچه

15989 بازدید | 15 پست

سلام بچها میشه کمکم کنید پسرم گلودرد چرکین گرفت که باعث ورم غدد لنفاوی پشت گوشش شد الان  ورمهاش کم شد ولی خوب نشده هنوز داره خشک کن میخوره چکارکنم با سه شیشه سفالکسین ورمش نصف شد الان دکتر بهش اموکسی کلاو داد ولی دیگه ورمش فرق نکرد چکارکنم

خوب میشه نگران نباش

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل خاصی نیست بعضی وقت ها ممکنه ورمش تا مدت ها باشه. ولی نگرانی نداره خواهرزاده من 2 ساله که بود لنف زیربغلش عفونی شد و ورم کرد تا چندین ماه بود الان 14 سالشه هنوز ردش هست

**اللهم عجل لولیک الفرج**
خیلی نگرانم اخه پسرم لاغره الان 15 روز داره دارو میخوره  بچها  چرا دکترا امپول صدال ...

دختر من ۶ماهه لنفاوی مشت گردنش نزدیک رستنگاه موهاش ورم کرده دکتر ازمایش خون براش نوشت مشکلی نبود

ولی نمیره 

منم خیلی عصبی شدم ولی دکتر‌میگه چیزی نیست نگران نباش

دختر من ۶ماهه لنفاوی مشت گردنش نزدیک رستنگاه موهاش ورم کرده دکتر ازمایش خون براش نوشت مشکلی نبود ول ...

عزیزم میشه بگین ورم لنفاوی دخترتون از بین رفت یا نه؟ خواهش میکنم خیلی برام مهمه و اینکه درد داشت یا بی درد بود

نه وقتی دست میزنم مشخصه

میشه بپرسم چجوری متوجه این موضوع شدین؟ مال دختر منم همینطوره همه میگن حساسیت بیخود داری چیزی نیس بردم دکتر آزمایش خون نوشت ولی گفت چیزی نیس واسه اینکه مطمعن شی می نویسم فکرم خیلی درگیره

سلام دوست عزیز تاپیک شما مشکل دختر پنج ساله منم بود،یه دفعه ظاهر شد،ولی نباید دست بهش بزنی،خودش در عرض یه ماه دو ماه از بین میره،من بردم دکتر،گفت در نتیجه یه عفونت ایجاد میشه(ویروس یا باکتری) که باعث بزرگ شدن غدد لنفاوی پشت گوش میشه،و خودش به مرور از بین میره،به من شربت کواموکسی کلاو داد،ولی من ندادم،بجاش بهش هر روز یه حبه کوچولو سیر دادم،در عرض ده روز کوچکتر شد،کمپرس گرم هم چندبار روش گذاشتم،اب میوه و بادام هم طی ده روز زیاد دادم،سیستم ایمنی قوی باشه،خودش میدونه چی کنه،نترس مهم نیست