2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سعییییید   تودیگه چراااااااا😂😂😂😂😂😂😂

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏

باسشوارخودتوخشک کن .پونه کوهی دم کن بخور.بابونه دم کن باعسل بخور.لباس زیرتوباصابون بچه بشور توخونه شورت نپوش.

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
سلام  من کاری کردم کارستون

سلام چکار کردبن به ماهم بگین

من مطمعنم تا قبل از به پایان رسیدن تیکرم به آنچه که میخوام‌‌میرسم .. چون به ❣ خدا ❣ ایمان دارم ..برای رسیدن به حاجتم ی صلوات بفرست ان شاالله عاقبت بخیر بشی 😘

شرت نخی بپوش شلوار تنگ نپوش ..خشک کردن ناحیه...پودر مو بر ...نشستن در سرکه یا جوش شیرین ...دود عنبر نسا ..خوردن زیادی مواد قندی و نشاسته ای مضر هست

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗

رفتم از داروخونه پماد لکورکس گرفتم 

از عطاری هم اویشن و پونه گرفتم 

چون از یه دکتری شنیده بودم دلیل برگشت عفونت اینه که شاید پماد بزنید اما چون خوراکی استفاده میکنید برمیگرده 

خلاصه 7 شب لکورکس واژینال میزدم 

روزی هم دو الی سه بار گیاها رو دم میکردم 

خلاصه برات بگم تمیز شد عین دسته گل 

یه چیز هم بگم که هر وقت نزدیکی دارید خودتو و شوهرت خودتونو بشورید 

با شامپو بچه

رفتم از داروخونه پماد لکورکس گرفتم  از عطاری هم اویشن و پونه گرفتم  چون از یه دکتری شنید ...

چرا لکورکس بجای کلوتریمازول؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح تخصصی و قرینه سازی ابرو هستم،،،