2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برات بگم من حقیقتش از کوتری جواب نگرفتم اینم بهم معرفی کردن  باز صلاح با خودتونه اما خیلیا نتی ...

ممنون

چون میخوام بخرم اینو تا حالا نگرفته بودم....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح تخصصی و قرینه سازی ابرو هستم،،،

والا این عفونت پدر منو در اورد تا با دوش واژینال اشنا شدم  هر ۱۵-۲۰ روز یکبار اب و عسل واژینال ...

یعنی این درسته؟ چون قبلا هم شنیده بودم

خدا حفظ کند تو را که هدیه ی خدایی 🍀
والا این عفونت پدر منو در اورد تا با دوش واژینال اشنا شدم  هر ۱۵-۲۰ روز یکبار اب و عسل واژینال ...

دکتر به منم همینو گفت انجام بدم

لبخند بزن،گاهی قوسی کوچک،معماری یک سازه را زیرورو می کند

آقاااا یکی منو روشن کنه   آقایون هم مگه عفونت زنانه میگیرن      پناه برخدا

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏
سلام برای درمان عفونت باید چیکار کرد من برای باردار شدن اقدام کردم این عفونت‌ها منو میترسونه عفونت‌ه ...

من دائم درگیرش بودم ولی حامله شدم اصلا سوزش و خارش نگرفتم اگرم بوده با یه قرص واژینال حلش کردم کلا شاید تو ۹ ماه بارداریم ۶ تا دونه قرص واژینال استفاده کردم الانم ۸ ماهه زایمان کردم دیگه سراغم نیومد