2777
2789
عنوان

زیگیل تناسلی کمک کنید توروخدا خانوما

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 36 پست
خب چرا شوهرت نمیره زگیل ها رو درمان کنه؟ زگیل ربطی به کاندوم نداره اگه زگیلا به پوستت بخوره ممکنه ب ...

شوهرم کلا از یه چیزای  خیلی میترسه یکیش طبیعی زایمان کردن منه که از اول شرط کرده بود باید سز شی

گروه ابی💙💙💙وزن اولیه 75.600💙   هدف اول 73🔐هدف دوم 70 🔐وزن هدف67🔐     من میخوام پس میتونم شروع رژیم 26دی 99.به کمک گروه بامداد خمار
عزیزم زگیل های همسرت رو باید برید فریز کنید خودتم آزمایش پاپ اسمیر و hpv بده برای بارداری هم هیچ مشک ...

سنم کمه ۱۸ سالمه انجام میدن پاپ اسمیر تو این سن؟

گروه ابی💙💙💙وزن اولیه 75.600💙   هدف اول 73🔐هدف دوم 70 🔐وزن هدف67🔐     من میخوام پس میتونم شروع رژیم 26دی 99.به کمک گروه بامداد خمار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منوشوهرم همین مشکلوداشتیم حتمابرین پیش متخصص پوست هردو فریزکنید بعدازچندجلسه خوب میشین

ممنون گلم 

منوشوهرم همین مشکلوداشتیم حتمابرین پیش متخصص پوست هردو فریزکنید بعدازچندجلسه خوب میشین

دکترتون رو میشه اسمش رو بگید؟

عزیزم بجای اینکه از بچه بترسی از سلامتی خودت بترس که اگه بگیری احتمال اینکه خداینکرده کنسر سرویکس بگیری  درآینده بالا میبره...پس هرچ سریعتر شوهرتون اقدام به درمان کنه خودتم پاپ اسمیر و آزمایش hpv بده

اول اینکه واکس گارداسیل فقط و فقط وفقط قبل گرفتن به بیماری هست اگر گرفتید بیماری زدن هیج فایده ندارا جز پول حروم‌کردن کسای که‌میگن بزنه اطلاعاتی ندارن

دوما سرکه سیب و دارچین قاتل زگیل تناسلی و البته به شدت دردناک غیر قابل تحمله به مدت یک ماه هرشب رده بشه

سوم محلول پدوفنین بنزون حتما حتما حتما باید روی زگیل زده بشه و برای پخش نشدن محلول چسب زضخم گداشته بشه  درچند جلسه ازبین میرن

چهارم زکیل تناسلی متاسفانه هیج وقت کاملا ریشه کن نمیشه‌میرن و میان

پنجم استرس و ترس تاثیرمستقیم داره روی زدن این بیناری و سیستم ایمنی باید قوی بشه  بازم هست.....

ممنون گلم 

پیداش کردم، عزیزم این رژیمو حتما امتحان کنید

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2372293/پربازدید-بشه-لدفن-محض-اطلاع-رسانی-و-درمان?page=1

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
اول اینکه واکس گارداسیل فقط و فقط وفقط قبل گرفتن به بیماری هست اگر گرفتید بیماری زدن هیج فایده ندارا ...

ولی جدیدا دکترا میگن امکان پاک شدنش هست خیلیا آرمایش دادن بعد ۱ سال پاک شده بود ویروس

💚💙💜💛